Tajson: Ja nisam velikan, ja sam početnik; Džons: Sve me boli

"Srećan sam jer sam uspio da odradim ovaj meč i veselim se idućem. Apsolutno ću ovo da ponovim, iako se nisam se vratio zbog pojasa, naslova ili novca, već zbog humanitarnog rada. To je nešto puno veće od osvajanja titula. Humanitarci pomažu ljudima, to je veće od svega i ja sam sada tome posvećen", kazao je Tajson

12253 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Majk Tajson se nakon 15 godina vratio u ring i u revijalnoj borbi protiv Roja Džonsa juniora podsjetio na dane stare slave.

Naravno, sa 54 godine ne može da bude tako moćan kao kada je harao svjetskim boksom, a i tip borbe nije dozvoljavao da se iskažu pune sposobnosti.

"Srećan sam jer sam uspio da odradim ovaj meč i veselim se idućem. Apsolutno ću ovo da ponovim, iako se nisam se vratio zbog pojasa, naslova ili novca, već zbog humanitarnog rada. To je nešto puno veće od osvajanja titula. Humanitarci pomažu ljudima, to je veće od svega i ja sam sada tome posvećen", kazao je Tajson.

Tajson je svjestan u kojim je godinama...

"Ja nisam velikan, ja sam početnik", rekao je Gvozdeni Majk.

Iscrpljeni Džons nije želio da potvrdi da je spreman na revanš.

"Svi vole Majka, i ja ga volim, ali treba primiti njegove udarce. Majk je prejak, kad vas pogodi, sve vas boli", rekao je 51-godišnji as, koji je osvajao naslove u četiri težinske kategorije.

Bonus video: