Zaposleni hotela Regent donirali neophodna sredstva za rad bolnici "Dobrota"

JZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” poslala je spisak neophodnih sredstava za rad u vidu posteljine, ćebadi i peškira, uz jasno naznačene specifikacije, a koji su potom nabavljeni od sredstava prikupljenih u novogodišnjoj lutriji

5710 pregleda 0 komentar(a)
Sa donacije, Foto: Regent
Sa donacije, Foto: Regent

Tradicionalna lutrija zaposlenih hotela Regent Porto Montenegro iz Tivta pokazala se uspješnom akcijom i ove godine, rezultirajući donacijom potrebnih sredstava JZU Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota” u Kotoru.

“Od prvog dana trudimo se da hotel Regent Porto Montenegro bude odgovoran član zajednice podržavajući ustanove i projekte od šireg društvenog značaja. U kompaniji njegujemo ove vrijednosti i izuzetno smo ponosni na odziv naših zaposlenih i njihovo učešće u novogodišnjoj lutriji, od čega su svi prihodi iskorišćeni za ovu donaciju.” izjavila je direktorka ljudskih resursa Žana Zeković.

JZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” poslala je spisak neophodnih sredstava za rad u vidu posteljine, ćebadi i peškira, uz jasno naznačene specifikacije, a koji su potom nabavljeni od sredstava prikupljenih u novogodišnjoj lutriji.

“Mi smo ustanova koja nerijetko ima i preko 100% popunjenosti kapaciteta, i veliki broj stvari rješavamo upravo donacijama i dobrom saradnjom sa privredom i građanima. Izuzetno cijenimo svaki vid pomoći koji dobijemo, ali je važno napomenuti da neke donacije ne mogu biti iskorišćene u našoj ustanovi. Ono što nam je uvijek korisno jesu trenerke, veš, čarape, papuče, pidžame, kao i posteljina za krevete samce. Pored toga, često smo u potrebi da radimo brojne aktivnosti održavanja samih prostorija, pa nam je i u tom dijelu podrška važna.”- objasnila je glavna medicinska sestra u bolnici u Dobroti, Žana Kuč.

“Zahvaljujemo se ovom prilikom hotelu Regent Porto Montenegro i zaposlenima na ovoj donaciji, značajno nam je da smo dobili upravo ono što smo u ovom trenutku imali naznačeno kao neophodno, i u dovoljnom broju za cijeli kapacitet bolnice sa 233 kreveta.” zaključila je Kuč.

Bonus video: