Raonić pita Kusovca: Stojiš li iza sajta Opkoli.me?

Raonić je putem Twtittera upitao Kusovca da li je tačna insajderska informacija koju posjeduje da je on zakupio sajt i da li se slaže da Tužilaštvo to utvrdi
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.12.2015. 15:17h

Čelnik Građanske alijanse Boris Raonić upitao je šefa Biroa za informisanje Vlade Crne Gore Srđana Kusovca da li stoji iza sajta Opkoli.me.

Sadržaj sajta Opkoli.me se mahom svodi na montaže koje predstavljaju podrugljivi osvrt na proteste, učesnike protesta, opoziciju, nezavisne medije i NVO sektor.

Raonić je putem Twtittera upitao Kusovca da li je tačna insajderska informacija koju posjeduje da je on zakupio sajt i da li se slaže da Tužilaštvo to utvrdi.

"Ako je tačno, da li ste to radili kao savjetnik predsjednika Vlade Crne Gore ili kao običan građanin? Da li ste to radili u radno vrijeme", pita Raonić.

On potom pita, ako je tačno, da li funkcioner Vlade treba na takav način da tretira opoziciju, nezavisne medije i NVO-e.

"Crna Gora se nalazi u osjetljivom političkom trenutku, pa je obaveza svih aktera da rade na snižavanju tenzija i rastu povjerenja. Ovo to nije", dodaje Raonić.

On je potom zamolio administratora Vladinog Twitter naloga da o ovom incidentu obavijeste Đukanovića i zatražio da on iznese stav po tom pitanju.

Bonus video: