Nišić: Umjesto svađe predstaviti programe

„Nije dobro da građani ne znaju šta piše u izbornim programima partija, a za to su odgovorne upravo partije", kazala je Nišić

2932 pregleda 137 reakcija 137 komentar(a)
Irma Nišić, Foto: Socijaldemokrate
Irma Nišić, Foto: Socijaldemokrate

"Za razliku od većine partija, Socijaldemokrate fokus kampanje za parlamentarne izbore stavile su upravo na izborni program i na konkretne planove", poručila je kandidatkinja SD-a na parlamentarnim izborima i međunarodna sekretarka Socijaldemokrata, Irma Nišić.

Ona je dodala da bi, zarad dobrobiti građana i poštovanja njihovog glasa, sve partije to trebalo da urade. „Program, koji SD predstavlja gotovo svakodnevno, je ne samo dobar, već i realan i ostvariv. I što je još važnije, mi imamo ljude koji su sposobni da ga ostvare“, poručila je Nišić.

Ona je istakla da je neophodno kreirati novu političku kulturu u kojoj građani glasaju za dobre ideje i kvalitet. „Nije dobro da građani ne znaju šta piše u izbornim programima partija, a za to su odgovorne upravo partije, koje treba da odgovaraju građanima za sprovođenje tih programa“.

Kako je rekla, iza Socijaldemokrata stoje dobri rezultati, ali ističe i da uspjesi tek predstoje, što potvrđuju podaci i građani koji stalno prilaze. „To je nesumnjivo ishod svih onih projekata koje su Socijaldemokrate inicirale, od besplatnih studija preko Fonda za kvalitet i talente, oživljavanja dualnog i stručnog obrazovanja, preko povećanih ulaganja u zdravstvo, do dobrog upravljanja Nacionalnim parkovima, Aerodromima i svakim resorom koji nam je bio povjeren“.

"Mi nastavljamo da gradimo i nastavljamo da okupljamo, te stvaramo bolji ambijent za svakog našeg građanina. Pristojno, hrabro i dosljedno. Kako nam i dolikuje“, zaključila je Nišić.

Bonus video: