Danilović: Komatit se nećemo, ali to ne znači da ne vidimo velike greške naših partnera i Vlade

"Nismo mijenjali stranu, u istoj smo koaliciji kao i za parlamentarne izbore Za budućnost Crne Gore, sada Za budućnost Nikšića. Ne ucjenjujemo, ne trgujemo, ne rastemo na račun koaliranja"

6213 pregleda 8 komentar(a)
Danilović, Foto: Boris Pejović
Danilović, Foto: Boris Pejović

Funkcioner Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da njegova partija vidi "velike greške" njihovih partnera i "velike greške naše Vlade".

On je na svom Fejsbuk statusu naveo da je sloboda "skupa" i da je Ujedinjena neće "prodati ni po koju cijenu".

Danilović je napisao da danima prijateljima odgovara na pitanje "hoćete li ovo da se pokomatite u Nikšiću?".

"Najviše što možemo mi da uradimo učinićemo. Ćutimo, trpimo, ne optužujemo, strpljivo čekamo dogovor i pozivamo na razumijevanje. Nismo mijenjali stranu, u istoj smo koaliciji kao i za parlamentarne izbore Za budućnost Crne Gore, sada Za budućnost Nikšića. Ne ucjenjujemo, ne trgujemo, ne rastemo na račun koaliranja. Ponižavamo sebe da utvrdili volju naroda i ne poigramo se sa slobodom".

Danilović je naveo i da u Ujedinjenoj smatraju da rade "posao kako mislimo da treba".

"Jedno je, ipak, sigurno - nećemo tako u vječnost ali nećemo ni olakšavati posao DPS-u. I to ne zato što ih mrzimo nego zato što smo bezinteresno voljeli ovu zemlju i onda kada je ta ljubav bila skoro suicidna. Komatit se nećemo, ali to ne znači da ne vidimo velike greške naših partnera i velike greške naše Vlade. Ipak, skupa je sloboda i mi je nećemo prodati ni po koju cijenu. Jedno je griješiti u dobroj namjeri ili iz neznanja, a drugo je sistematski ubijati živote i smisao življena iz ličnih nezajažljivih poriva. Eto, mi možemo da uradimo toliko, a za ostalo pitajte ostale", napisao je Danilović.

Bonus video: