Prava odgovorila Bogavcu: Natjeraćemo Vas da shvatite koja je cijena rušenja izborne volje

Bogavcu iz beranskog odbora Prave poručili da "sljedeći put kada odluči da brani gospodu Šćekića i Jokovića" od Prave, razmisli "jednom ili dva, a najbolje tri ili četiri puta"

6387 pregleda 329 reakcija 25 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Beranski odbor Prave Crne Gore reagovao je na današnje saopštenje nosioca liste Socijalističke narodne partije (SNP) na lokalnim izborima u Beranama, Tihomira Bogavca, poručivši mu da će ga natjerati da shvati koja je cijena "rušenja izborne volje".

"Gospodine Bogavac, shvatili smo da nemate tri druga sa kojima ste studirali, a shvatili ste i gdje Vam je mjesto u odnosu na nosioca liste Prave Crne Gore, doktora Milovana Živkovića. Pošto niste htjeli sa javnošću da podijelite sa kime ste djelili studentski hljeb, možete ta tri druga ako ih imate povesti na sud kojim prijetite Pravoj Crnoj Gori, a ako Vam se ne budu javili kao danas, predlažemo Vam da ne trošite džaba papir i ne zabavljate javnost. Ako se naknadno sjetite nekog poznatog sa Vaših studija, Prava Crna Gora je otvorena da Vam pokloni jedan od osvojenih mandata", saopštili su iz beranskog odbora Prave.

Bogavcu su poručili da "sljedeći put kada odluči da brani gospodu Šćekića i Jokovića" od Prave, razmisli "jednom ili dva, a najbolje tri ili četiri puta" i da će Prava Crna Gora završiti započeti posao i natjerati ga da shvati koja je "cijena rušenja izborne volje i svega zbog čega su ljudi slavili 30. avgusta".

"Ne polažite previše na to da ćete smoći snage da se pogledate u oči sa građanima i Pravom Crnom Gorom, to samo izgleda jednostavno, kao što je izgledalo jednostavno potpisivanje Memoranduma, podizanje ruku za rušenje srpskih ministara, Vlade, ili kao što izgleda jednostavno sjesti u ministarske fotelje 'izdajničke' manjinske vlade, kao što je izgledalo jednostavno 'ukrasti' Berancima izbore nekim zakonodavnim 'žvrljotinama', pobjeći, a onda biti natjeran da se sa time suočite u nedjelju 27. marta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: