Abazović: Ruka pravde neće zaobići nikoga, pitanje je kod koga će stići prije, kod koga kasnije

Abazović je na sjednici Vlade kazao da su ovo novi trendovi, koji su "neviđeni u našoj državi", te da će sigurno biti i "bolnih situacija", ali da je on toga potpuno svjestan

34304 pregleda 429 reakcija 56 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Nastavak akcija Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) koje se danas sprovode širom Crne Gore svjedoče da ruka pravde neće zaobići nikoga, samo je pitanje kod koga će stići prije, kod koga kasnije, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Abazović je na sjednici Vlade kazao da su ovo novi trendovi, koji su "neviđeni u našoj državi", te da će sigurno biti i "bolnih situacija", ali da je on toga potpuno svjestan.

"Morali smo da presavijemo tabak u jednom trenutku i da pokušamo da učinimo sve da oni koji žive od poštenog rada, u skladu sa Ustavnom i zakonom dobiju veću šansu, a oni koji rade sa one strane zakona nekako budu sankcionisani", rekao je premijer.

Povezani članci

13. April 2023.

Uhapšen Milo Božović

13. April 2023.

SPO i PTJ tragaju za Nenadom Kaluđerovićem

U današnjoj policijskoj akciji je uhapšen predsjednik Opštine Budva Milo Božović, a kako je "Vijestima" rečeno, pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Protivterorističke jedinice (PTJ) tragaju za Cetinjaninom Nenadom Nenom Kaluđerovićem.

Bonus video: