Ujedinjena Crna Gora će biti dio koalicije Za budućnost Budve

"Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos", piše u saopštenju

8000 pregleda 190 reakcija 53 komentar(a)
Lider Ujedinjene Crne Gore: Goran Danilović, Foto: Boris Pejović
Lider Ujedinjene Crne Gore: Goran Danilović, Foto: Boris Pejović

Ujedinjena Crna Gora je saopštila da su predsjednik te partije Goran Danilović i nosilac liste Za budućnost Budve Mladen Mikijelj postigli juče dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima u Budvi.

"Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos", piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima majski izbori u Budvi mogu opet donijeti krupne promjene na lokalnoj političkoj sceni, "promjene koje će u bitnom opredijeliti budućnost Budve i njenih građana predsjednik Ujedinjene Crne Gore je obavijestio nosioca zajedničke liste da će predložiti Predsjedništvu stranke da potvrdi zajednički nastup."

Danilović je, kako se navodi, zatražio od predsjednika OO Ujedinjene CG u Andrijevici profesora Milovana Dukića, da pripremi Stranku za izborni nastup u toj opštini.

"U oba slučaja, i čekajući pravno razrješenje situacije u Šavniku, Predsjedništvo Ujedinjene će blagovremeno potvrdi odluke lokalnih organa stranke", zaključili su u saopštenju.

Bonus video: