Pljevlja: Lopovi brzo uhapšeni, novac vraćen

Napadači su se razdvojili, a inspektor je prepoznao jednog od napadača. Nastavio je potjeru za mladićem koji je pokušao da se iz Ulice kralja Petra udalji u pravcu Boljanićke i Užičke ulice, gdje je i lišen slobode
82 pregleda 6 komentar(a)
novčanik, Foto: Shutterstock.com
novčanik, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 17.06.2015. 08:15h

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Pljevlja uhapsili su J.Đ. (1996) i maloljetnog C. M. (1999) zbog osnovane sumnje da su prekjuče u Ulici Ivana Milutinovića iz ruke oteli novčanik sugrađanki Zagorki Pantović.

U novčaniku su bila lična dokumenta i 340 eura. Njih dvojica presreli su Pantović u pljevaljskom naselju Jalija i oteli joj novac nakon čega su pobjegli prema Ulici kralja Petra I.

Nakon što je začuo zapomaganje žene, za njima u potjeru krenuo je jedan od inspektora kriminalističke policije koji se nalazio u neposrednoj blizini.

Napadači su se razdvojili, a inspektor je prepoznao jednog od napadača. Nastavio je potjeru za mladićem koji je pokušao da se iz Ulice kralja Petra udalji u pravcu Boljanićke i Užičke ulice, gdje je i lišen slobode.

Kasnije je utvrđeno da se radi o J.Đ, a nešto kasnije uhapšen je i maloljetnik koji je pobjegao u pravcu Moćevca. Policijski službenici pronašli su novčanik i i novac vratili pedesetsedmogodišnjoj Pantović.

Bonus video: