Završena grupna faza kvalifikacionog turnira za CEE champions, počeo plej-of

Na takmičenju je učestovalo šest ekipa: tigrevi, rsp, TrueGamer, Montenegro, e
Centar i Team Reapers, a samo najbolje su izborile playoff koji je počeo danas u podne

6820 pregleda 3 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Juče je završena grupna faza kvalifikacionog turnira za CEE champions koje i ove godine organizuje Savez elektronskih sportova Crne Gore u saradnji sa partnerima, "FiveG" i igraonicom "e Centar".

Na takmičenju je učestovalo šest ekipa: tigrevi, rsp, TrueGamer, Montenegro, e Centar i Team Reapers, a samo najbolje su izborile playoff koji je počeo danas u podne.

Ekipa True Gamer ubjedljivo najbolja prvog dana. Iz grupne faze je izašla sa maksimalnim brojem bodova pobjedivši tigrove rezultatom 2-0 a odmah zatim i ekipu RSP jednako ubjedljivo bez izgubljenog gejma. U drugoj grupi ekipe Montenegro i Ecentar su osvojile jednak broj bodova odigravši 1-1. a pobijedivši Team Reapers ekipu 2-0 bez problema. Te se umjesto tajbrejkera bacio koinflip za prvo mjesto u grupi zahvaljujući kojem je ekipa Ecentar zauzela tu poziciju te osigurala sebi "lakše" protivnike u polufinalu danas.

Ekipa Team Reapers je izgubivši 0-2 od Montenegro ekipe morala dobiti ekipu Ecentar 2-0 da bi se plasirala u polufinale te su nakon prvog izgubljenog gejma jednostavno napustili igraonicu i time predali poslednji meč u grupi. Pavle Šturanović poznatiji kao Pakun je ispratio sve gejmove svojim izvanrednim komentarisanjem dok ga je vlado_skaljari odmjenio u poslednjem meču dana. Danas polufinale, mnogo jakih ekipa.

Da li će True Gamer ekipa nastaviti svoju dominaciju ili će pak ekipa Montenegro staviti tačku na njihovu vladavinu po broju poena?

Ispratite nas na SESCG youtube kanalu i saznajte koja će se ekipa plasirati na Intelov turnir vrijedan 10.000 eura.

Bonus video: