Počinje nova sezona EPC lige, Tatar: Cilj je isti - osvojiti trofej

Kapiten ESD Budućnosti Bojan Tatar najavljuje drugu sezonu regionalne EPC lige u modu 3v3 u e-Footballu

1279 pregleda 0 komentar(a)
ESD Budućnost drugu sezonu EPC lige igraće u izmijenjenom sastavu, Foto: Boris Bajović
ESD Budućnost drugu sezonu EPC lige igraće u izmijenjenom sastavu, Foto: Boris Bajović

Najveće takmičenje u regionu u modu 3v3 u e-Footballu- EPC liga počeće večeras, a već u prvom kolu od 20.30 sa prenosom na Arena sport kanalu jedini predstavnici Crne Gore - ESD Budućnost na virtuelnom terenu odmjeriće snage sa ekipom HNK Dragovoljac. Budućnost je u prvoj sezoni osvojila treće mjesto, a od starta važili su za favorite. O novoj sezoni, ali i očekivanjima, za Vijesti govori kapiten Bojan Tatar.

Bojane, kreće nova sezona EPC lige 3 na 3 u e-Footballu. Ostajete li u istom sastavu i koliko su se sastavi ostalih ekipa promijenili od odnosu na prvu sezonu?

Izmijenili smo sastav. Drago Gaga Mandić zbog privatnih obaveza ove sezone neće učestvovati, Marko Unkašević je prešao u ekipu Voždovca, a priključili su nam se turski i austrijski internacionalci. Što se tiče ostalih ekipa, mnogi su doveli neke Pro igrače, ali vidjećemo kako će se to odraziti na rezultate.

Na početku prve sezone bili ste jedno vrijeme jedina ekipa bez poraza, dugo bili na čelu tabele, a onda su jedna neriješena utakmica i jedan poraz sve promijenili. Jeste li analizirali gdje ste griješili i koliko ćete način igre promijeniti u drugoj sezoni?

Istina, jesmo imali jedan mali pad u igri u jednom trenutku, ali to nas svakako nije poljuljalo. Opet smo na kraju završili na trećem mjestu, što nije loše, ali smo mi svakako ekipa koja uvijek ide na trofej. Prošle sezone smo odigrali to finale prije finala protiv ekipe Partizana u polufinalu, gdje su nas pobijedili i nakon toga i lagano osvojili. Nama je falio taj faktor sreće u polufinalu gdje smo mogli do preokreta, ali okrenuli smo novi list i idemo dalje.

Sa kojim ciljem ulazite u ovu sezonu i kakva su vam očekivanja? Možete li se, s obzirom na treće mjesto u prvoj sezoni, popeti makar stepenik više?

Cilj, kao što sam već rekao, je isti - trofej. S obzirom na to da smo doveli dva ozbiljna igrača od kojih je jedan profesionalac koji je nastupao za Inter iz Milana, očekivanja ove sezone su naravno stepenik više.

ESD Budućnost čini provjeren tim koji se godinama ne mijenja. Ima li možda nekih novih, mlađih igrača sa kojima biste mogli da pojačate redove, ako ne da im date šansu da se oprobaju u ovom modu?

Što se našeg rostera za ovu sezonu tiče, od starih igrača smo tu Boris Bajović, Ivan Ražnatović, Marko Vuletić, Semih Oztruk i ja. Priključio nam se najtalentovaniji mladi igrač Evrope Arda Yildiz koji je nastupao zvanično za milanski Inter prošle sezone i naravno da očekujemo dobre rezultate sa njim u timu.

Bonus video: