Danijel Alibabić: Porok će biti hit

Danijel je nedavno bio u Beogradu gdje je snimio tri spota, među kojima i za najavni singl “Porok”.
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2011. 19:23h

Album prvijenac crnogorskog pjevača Danijela Alibabića je u prodaji. Iako najavljen još prije nedjelju dana, objavljivanje je kasnilo, a o razlozima Danijel za “Vijesti” kaže:

"Zbog tehničke greške na jednoj pjesmi na master CD-u morali smo ponovo da štampamo album.

Na svu sreću što smo na vrijeme primijetili i za kratko vrijeme uspjeli da ispravimo propust kako bi ljubitelji moje muzike na pravi način mogli da uživaju slušajući CD. Zato je njegovo objavljivanje kasnilo nedjelju dana", objasnio nam je on.

Danijel je nedavno bio u Beogradu gdje je snimio tri spota, među kojima i za najavni singl “Porok”. Pjesma je u etru desetak dana, a video se emituje na TV-u.

"Ljudi pozitivno reaguju na pjesmu, i ono što me je posebno iznenadilo je da je već traže na svirkama. Trebalo je da istog dana bude objavljen i singl i album, ali kako je album kasnio, odlučili smo da je ne stavljamo na Internet.

Vjerujem da će kad je budemo objavili na kanalu YouTube zajedno sa spotom, biti veliki hit, jer po reakcijama ima sve predispozicije da to postane", priča Alibabić.

Izdavač njegovog prvijenca je “City Records”, a kako nam je objasnio Danijel, od juče je u prodaji u Srbiji, a do kraja nadjelje pojaviće se u Crnoj Gori i u svim ex-Yu republikama.

Bonus video: