Uradila pjesmu za svoj merak

Suzana Tot predstavila spot za novi singl “Blokira”, te obećala da publici u narednom periodu neće dati mira

4256 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Bojan Gnjidić
Foto: Bojan Gnjidić

Dugonajavljivani spot za numeru “Blokira”, crnogorske pjevačice Suzane Tot, predstavljen je juče na njenom zvaničnom Youtube kanalu. Ovog puta Suzana se odlučila za veliki iskorak u karijeri, te je riješila da se približi mlađim generacijama. Zato numera “Blokira” donosi zvuk koji je u trendu, a zahvaljujući istoj napravljena je saradnja sa Albinomi Ajzijem. Uz pjesmu publici je poklonila i atraktivan spot na kojem je radio crnogorski umjetnik Miodrag Mika Marković.

Tot ne krije da je veoma ponosna na čitav projekat, te ističe da je željela da u svom opusu ima jednu ovakvu numeru.

“Ovog puta sam išla srcem i nisam željela da slušam komentare ljudi sa strane, već sam uradila ono što se meni sviđa i što ja volim. Ako narod to prepozna i ako im se dopadne onda ću znati da sam uradila pravu stvar. Ako ne, makar sam uradila nešto za svoj merak”, priznaje Suzana Tot.

Kako ističe, pjesmom “Blokira” htjela je da oslika sliku današnjice, te ne krije da se već na prvo slušanje zaljubila u nju.

“Poznato je da su društvene mreže zavladale i da smo zahvaljujući njima uvijek dostupni svima. Nažalost, svako danas može da stupi u kontakt sa nama. Zato, onog momenta kada nekog želimo da maknemo iz svog života postoji to jedno dugme ‘blok’ i ta osoba automatski nestaje iz našeg života”, napominje Tot.

U njenoj novoj pjesmi upravo žena provocira.

“Neće dati mira jer se ujedno i pita zašto je taj neko ne blokira. Zato obećavam da ni ja neću dati mira mojoj publici u budućem periodu. Vidjećemo na kraju ko će koga da blokira”, zaključuje Tot.

Bonus video: