Lima produžava ostanak: Zakupila četvorospratnu vilu i plažu

Riječ je o plaži koja je zaklonjena stijenama, a Lima do nje stiže direktno iz vile
145 pregleda 18 komentar(a)
Adrijana Lima, Foto: Reuters
Adrijana Lima, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.07.2017. 18:01h

Brazilska ljepotica Andrijana Lima svoj odmor provešće u Crnoj Gori zajedno sa ćerkama Valentinom i Sijenom. Njima je društvo danas pravio i Limin bivši suprug, proslavljeni košarkaš Marko Jarić.

Kako saznaju "Vijesti" Lima je za svoj odmor u Budvi iznajmila četvorospratnu vilu od hiljadu hvadrata u rezidencijalnom kompleksu „Dukley gardens“ na Zavali.

Njena vila je okrenuta ka ostrvu Sveti Nikola, a takođe je, kako je ne bi uznemiravali, zakupila privatnu VIP plažu gdje da se kupa sa ćerkama, pa ju je nemoguće vidjeti.

Riječ je o plaži koja je zaklonjena stijenama, a Lima do nje stiže direktno iz vile.

U sklopu vile ima i krovnu terasu od 500 kvadrata. Posjeta Viktorijinog anđela odlična je turistička preporuka Crne Gore s obzirom na to da i ona i Jarić na Istagramu objavljuju veliki broj fotorafija.

Iako je planirala da u Crnoj Gori bude nedjelju dana, Lima se predomislila, pa će boravak u crnogorskoj prijestonici turizma produžiti, jer joj se svidjelo.

Vlasnik „Dukley gardens“ je amerikanac Nil Emilfarb, a njegov partner je srpski biznismen Kole Kostić koji je prijatelj Jarića, pa se vjeruje da je Lima na nagovor svog bivšeg supruga odlučila da ljeto provede u Crnoj Gori.

Tokom njenog boravka u „Dukley gardens“ biće pojačano obezbjeđenje, kako bi slavni top model mogla na miru da uživa, a ima i svoju poslugu, ličnog trenera, kuvara...

Lima planira da vrijeme provedeno u Crnoj Gori iskoristi da krstari Bokom kotorskom, a još se ne zna hoće li posjetiti i sjever naše zemlje.

Bonus video: