Divanović: Ostvarili smo stoprocentne rezultate, isplatili smo naknade čak i za nerad i destrukciju

"Svi smo skupa pokazali da kada postoji politička većina, kada su unutarkoalicioni odnosi permanentno harmonični, onda imate ovakve rezultate"

15955 pregleda39 komentar(a)
Divanović, Foto: Vuk Lajović

Nikola Divanović (DPS), koga je odbornička većina koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Crnogorska i nezavisni odbornik Stevan Džaković, izabrala za gradonačelnika Budve, kazao je danas da je ovo peta, posljednja sjednica Skupštine opštine (SO) Budva, i poručio da je aktuelna većina ostvarila stoprocentan uspjeh.

Smatra da je izglasavanjem odluke o pomoći zantlijama, Opština Budva za protekla dva mjeseca usvojila najizdašniji paket pomoći za sve one koji trpe posljedice pandemije.

"Svi smo skupa pokazali da kada postoji politička većina, kada su unutarkoalicioni odnosi permanentno harmonični, onda imate ovakve rezultate. Ovo je posljednja odluka koju simbolično donosimo danas na petoj sjednici, koja zaokružuje najizdašniji paket koji je donijela jedna lokalna samouorava u Crnoj Gori. Želim da pošaljem poruku našim sugrađanima da smo za ova dva mjeseca postigli stoprocentne rezultate", kazao je Divanović.

On je dodao da ne zna šta su to još mogli da urade, a da nisu uradili.

"Pokazali smo odgovornost. Isplatili smo sve plate, odborničke naknade čak i onima kojima smo isplatili za nerad i destrukciju. Postigli smo ozbiljan rezultat, bez lažne skromnosti da je rezultat koji smo napravili stoprocentan", poručio je Divanović.

Divanoviću je ranije na sjednci prišla odbornica Demokratskog fronta (DF) Nataša Mitrovići i optužila ga da je prilikom posjete Jazu "kupovao" glasove stanovnika u naselju Palestina.

On je povodom toga rekao da "opoziciju boli što su zaposleni primili plate".