Korak unazad nakon Sarajeva: Crna Gora nadigrana i poražena od Izraela

"Sokoli" izgubili 3:1 pod Goricom

39861 pregleda63 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
05.06.2021. 22:48h
20:45h

Počeo je meč pod Goricom.

20:21h

Selektor Miodrag Radulović je kao što se i očekivalo promiješao karte.

Tako će šansu dobiti i jedan debitant - desni bek Sutjeske Dragan Grivić, a od prvog minuta će zaigrati i Milutin Osmajić i Stefan Milošević.

Crna Gora (3-4-3): Dragojević - Vujačić, Simić, Tomašević - Grivić, Kosović, Janković, Vešović - Osmajić, Milošević, Jovović.

Izrael (3-5-2): Nican - Arad, Tibi, Dgani - Dasa, Lavi, Abu Hana, Natho, Solomon - Malede, Zahavi.

Izmjena: 20:38h
19:28h

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras od 20.45 igra drugu prijateljsku utakmicu u junskom terminu - u Podgorici je rival Izrael.

Nakon 0:0 u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine, i velikog broja propuštenih šansi, "hrabri sokoli" žele da ponove izdanje sa Grbavice - ali da ovog puta stvorene prilike i realizuju.

"Bitno je da u pozitivnom ambijentu završimo ovaj dio, jer su nam važne sve utakmice. Imali smo specifičan start zajedničkog posla - odmah smo ušli u takmičenje", rekao je selektor Miodrag Radulović i dodao:

"Imao sam ideju kako Crna Gora treba da izgleda. Sada imamo malo više vremena. Znao sam da ovi momci mogu da se prilagode raznim sistemima, a to su pokazali i protiv BiH. Probaćemo protiv Izraela još neke igrače, ali nećemo igrati prijateljsku utakmicu, već kao za bodove", kazao je Radulović.

Crna Gora je u seriji od tri remija u prijateljskim duelima.

Prije BiH, bilo je neriješeno i protiv Letonije (1:1) i Kazahstana (0:0) u oktobru odnosno novembru prošle godine.

Najavu meča pročitajte ovdje.

Izmjena: 20:56h