Konvencija DJ-eva iz regiona u Ulcinju

Okupiće DJ-eve koji u svojim setovima puštaju muziku koja se rijetko čuje u klubovima: funk, disco funk, soul, jazz, jazz funk, latin, afrobeat...
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.07.2017. 15:09h

Konvencija regionalnih DJ-eva pod nazivom Ex Yu Vinyl Diggers održaće se 13. i 14. jula u "Kite Loop"-u u Ulcinju.

U pitanju je konvencija koja je nastala u Nišu 2014, a okuplja DJ-eve koji u svojim setovima puštaju muziku koja se rijetko čuje u klubovima: funk, disco funk, soul, jazz, jazz funk, latin, afrobeat i slične pravce, saopštili su organizatori.

Prvog dana će učestovati crnogorski DJ i voditelj hip hop radio emisije "The Coming" Mono, kao i njegove kolege iz Srbije Little Lu, Ceka, Funky Junkie i Peppe. Narednog dana će se predstaviti srpski DJ Iron, slovenački K'Pow i Woo-D, kao i Čvare i Goce iz Makedonije.

"Koncept konvencije je da se DJ-evi predstavljaju sa svojom kolekcijom ploča, i imaju vremena i prostora da pokažu svoju umješnost za gramofonima, svoje vještine i naprave izbor muzike koju puštaju bez ikakvog povlađivanja publici. To predstavljanje i druženje u klubovima uglavnom traje dan ili dva, a povremeno se drugog ili trećeg dana organizuju berze ploča, kad okolnosti dozvoljavaju tako nešto", saopštili su organizatori.

Program će oba dana počinjati od 17 časova, a završavati se sat iza ponoći. Ulaz je besplatan.

Galerija

Bonus video: