Kim Kardašijan objavila kraj hit rijalitija koji joj je donio slavu i novac

Šou je emitovan 14 godina i cijelu porodicu Kardašijan-Džener učinio je svjetski poznatom.

8576 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Posle više od 10 godina, televizijski rijaliti šou o porodici Kardašijan, privodi se kraju, objavila je najpoznatija članica familije, Kim Kardašijan Vest.

„Teška srca saopštavamo da smo doneli porodičnu odluku da završimo rijaliti 'U korak sa Kardašijanima' (Keeping Up With The Kardashians)", napisala je na Tviteru.

Šou je emitovan 14 godina i celu porodicu Kardašijan-Džener učinio je svetski poznatom.

Finalna, 21. sezona biće emitovana početkom 2021. godine.

Kim Kardašijan se zahvalila „hiljadama ljudi" koji su učestvovali u pravljenju rijalitija.

„Veoma sam zahvalna i svima koji su proteklih 14 godina gledali rijaliti i podržavali moju porodicu i mene", dodala je.

To our amazing fans - It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Rijaliti je od nas napravio ljude kakvi smo danas i zato ću biti večno zahvalna svima koji su učestvovali u oblikovanju naših života i karijera".

Njena sestra Kloi Kardašijan je na Tviteru napisala: „Emocije su me savladale, promene su teške, ali ponekad potrebne".

Od nepoznatih ljudi do megazvezda

Kada je rijaliti počeo da se emituje 2007. godine, veći deo porodice Kardašijan bio je nepoznat široj javnost.

Kim se pojavljivala u nekoliko epizoda rijalitija prijateljice Paris Hilton.

Otac Kim Kardašijan, advokat Robert, bio je poznat kao branilac glumca i igrača američkog fudbala O Džeja Simpsona kome se sudilo za ubistvo bivše supruge Nikol Braun Simpson.

Robert Kardašijan je umro 2003. godine.

U prvim godinama emitovanja rijalitija, u centru pažnje su bile 39-godišnja Kim i njene sestre Kortni i Kloi, kao i njihovi muževi - svi odavno sa prefiksom bivši - Skot Dizik, Kris Hamfris i Lamar Odom.

Gledaoci su pratili život sestara Kardašijan - njihove ljubavne veze, poslovne poteze i uspehe.

Slavu je potom preuzela Kris Džener, majka Kendal i Kajli Džener - polusestara Kim, Kloi i Kortni.

U narednim sezonama Kendal i Kajli Džener preuzele su važnije uloge i stekle su istu slavu kao i starije polusestre Kardašijan.

Jedina poznata ličnost u seriji bio je, zapravo, olimpijac Brus Džener, otac Kendal i Kajli, koji je tokom godina promenio pol i postao Kejtlin Džener.

Taj trenutak je bio značajan za transrodne osobe u SAD, jer ih je stavio u prvi plan američke šou-biznis industrije.

Tokom godina porodica je iskoristila slavu za sticanje bogatstva.

Uprkos žestokim kritikama svih ovih godina i optužbama da rijalitiji nema nikakvu svrhu, šou je imao veliku gledanost i bio je jedan od najuspešnijih na kanalu E! (Entertejnment).

Predstavnica za štampu E! saopštila je da kompanija poštuje odluku porodice da živi bez kamera, kao i da će svima mnogo nedostajati.

Kim Kardašijan je postala jedna od najpoznatijih žena na svetu, vrlo uticajna na društvenim mrežama, sa milionima pratilaca, što joj je pomoglo i u poslu - porodica poseduje kompanije za lepotu i kozmetiku.

Udala se za repera Kanjea Vesta 2014. godine. Imaju četvoro dece. Imovina im se procenjuje na više od milijardu dolara.

Nedavno je govorila o psihičkim problemima muža posle serije najava da će se kandidovati na izborima za predsednika SAD.

Kendal i Kajli Džener su bile devojčice kada je rijaliti počeo da se emituje 2007. godine.

Vremenom su, međutim, i one postale velike zvezde. Imaju 24 i 23 godine i smatraju se najvećim influenserkama na svetu.


Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: