Čitalac reporter

UČESTVUJTE U KREIRANJU SADRŽAJA!

U redakciji "Vijesti" aktivno osluškujemo potrebe građana, brojne su priče koje su kreirane zahvaljujući saradnji sa čitaocima i posjetiocima portala i štampanog izdanja. Od početka rada portala uključivali smo čitaoce u kreiranje sadržaja, tako da danas imamo riznicu foto i video materijala koje je naša redakcija dobila upravo od vas.

Redakcija "Vijesti", poput preko 20 drugih medija, sada koristi alat za Aktivno izvještavanje građana (ECR), platforme koju je razvila Balkanska istraživačka mreža (BIRN).

ECR medijima pomaže da upravo od građana čuju o temama koje ih interesuju. Ujedno, alat je namijenjen građanima - kroz ECR formu na bezbjedan i siguran način redakciji možete da uputite predloge za teme o kojima razmišljate.

Pozivamo vas da aktivno uključite i učestvujete u kreiranju priča, jer ko bolje može da zna o lošim, ali i dobrim stvarima u jednoj zajednici od ljudi iz te zajednice?

Koristeći formu u nastavku, možete bilo kada da pošaljete predlog za priču. Neophodno je samo da dostavite opis, o čemu se radi, a ukoliko posjedujete, redakciji može proslijediti i multimedijalni sadržaj (fotografije, video).

Vaše predloge nakon toga razmotriće i obraditi novinari redakcije "Vijesti", na način kako to nalažu profesionalni standardi - istražićemo vaše navode i uputiti pitanja relevantnim sagovornicima, pojedincima, institucijama, privredi...

Priče će nakon detaljne obrade svih navoda, biti objavljene u štampanom izdanju i na portalu "Vijesti".

Hvala što učestvujete u kreiranju sadržaja!