Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt sa decom iz Jordana

Svečana čestitka se šalje prijateljima, saradnicima i dobrotvornim organizacijama

3576 pregleda 1 komentar(a)
Foto: SAM HUSSEIN
Foto: SAM HUSSEIN

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izabrali su porodičnu fotografiju snimljenu tokom posete Jordanu kao sliku za zvaničnu božićnu čestitku ove godine.

Princ Vilijam, na slici u kratkim pantalonama i polo majici, sedi na zlatnom tabureu pored supruge obučene u tamnozelenu letnju haljinu dugih rukava.

Njihova deca, osmogodišnji princ Džordž i šestogodišnja princeza Šarlot sede sa strane, a trogodišnji princ Luj ispred na ćilimu od ovčje kože.

Svečana čestitka se šalje prijateljima, saradnicima i dobrotvornim organizacijama.

Fotografiju je objavila Kensingtonska palata na nalozima na društvenim mrežama sa porukom vojvode i vojvotkinje od Kembridža: „Zadovoljstvo nam je da podelimo sliku porodice koja predstavlja ovogodišnju božićnu čestitku".

Prošle godine, članovi porodice Kembridž su za božićnu čestitku izabrali fotografiju na kojoj su svi obučeni u džempere, sedeći na plastu sena u njihovom domu u Norfolku na kraljičinom imanju Sandringem.

Na fotografiji za ovogodišnju prazničnu čestitku članovi porodice su nasmejani u pustinjskom okruženju.

Kensingtonska palata je saopštila da je fotografija snimljena u Jordanu ranije ove godine, ali nije otkrila prirodu ili datum posete, niti ime fotografa.

Princ Vilijam je posetio Jordan tokom petodnevnog putovanja po Bliskom istoku 2018. godine, a Kejt je tamo živela kao dete 1980-tih.

Objavljena je i fotografija koja predstavlja božićnu čestitku princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola, Kamile - na slici par nosi zaštitne maske tokom konjičkih trka u Rojal Askotu prošlog juna.

Već je postala tradicija da svake godine članovi kraljevske porodice objave omiljene fotografije koje su u stvari čestitke za Božić.


Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: