Vlasnica preko telefona prepoznala mjakuanje mačka nestalog osam mjeseci ranije

Rejčel Lorens, iz Brejntrija, Eseks je razgovarala sa veterinarom o njenoj drugoj mački kada je u pozadini čula mjaukanje, karakteristično za Barnabija.

3617 pregleda 3 komentar(a)
Foto: PA Media
Foto: PA Media

Mačka koja je nestala pre osam meseci vratila se kod vlasnice pošto je ona prepoznala njegovo mjaukanje preko telefona dok je razgovarala sa veterinarom.

Rejčel Lorens, iz Brejntrija, Eseks je razgovarala sa veterinarom o njenoj drugoj mački kada je u pozadini čula mjaukanje, karakteristično za Barnabija.

Rečeno joj je najpre da je lutalica, ali je kasnije ponovo pozvala veterinara i zatražila detalje o mački jer joj nešto nije davalo mira, rekla je.

Lorens je rekla da je bila toliko sigurna da može da prepozna mjaukanje mačke da je opet pozvala veterinara pitajući je da li je „lutalica", čije je mjaukanje čula preko telefona, crna, sa belom flekom na jednom od njegovih zadnjih šapa.

Kada je potvrđen opis, ona je pokazala Barnabijeve fotografije zaposlenima u veterinarskoj ordinaciji.

Rekla je da je „znala da je to on" čim su ga uveli u prostoriju.

„Plakala sam, ridala. Nismo ga videli osam meseci", ispričala je.

Njeno troje dece je Barnabiju dalo nadimak „Debeli", ali kada je doveden imao je „mnogo rana" i bio je „sav mršav i bez krzna", rekla je Lorens.

Međutim, porodični ljubimac bio je „više nego srećan što su ga pronašli i odmah se mazio".

„Sad treba da ga ugojimo da bismo ga opet zvali Debeli".

Lorens je rekla da je platila čipovanje Barnabija pre nego što je nestao, ali se sada pita da li je procedura „urađena kako treba".


Možda će vas zanimati i ovaj video: Kafić koji udomljava mace sa ulice


Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: