"Nepodnošljiv bol" - Finskom skijašu se smrzao penis tokom trke

Lindholm je prošle godine doživio sličan peh na takmičenju u Finskoj, pošto tanko skijaško odijelo i slojevi odjeće ispod koje nose trkači, ne štite od ekstremnih mrazeva

19876 pregleda 36 reakcija 13 komentar(a)
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Finskom skijašu, Remiju Lindholmu, zamrznuo se penis tokom trke u Pekingu, a najgore je što ovo nije prvi put da mu se to desilo.

Zbog opasnosti od smrzavanja takmičara usled hladnog vremena na Zimskim Olimpijskim igrama u Pekingu, kros kantri trka na 50 kilometara u muškoj konkurenciji odložena je za sat vremena i skraćena na 30 kilometara.

Međutim, ove izmene nisu uspele da spasu Lindholma „nepodnošljive" sudbine.

Posle okončanja poslednje trke na njegovom prvom učešću na Olimpijskim igrama, odmah se zabrinuo kako će ugrejati smrznuti penis.

Grejači su mu pomogli da popravi situaciju na kraju iscrpljujuće trke.

Proveo je sat i 16 minuta na jakom vetru i na temperaturi od minus 17, od čega mogu utrnuti delovi tela, pa je razumljivo što je osetio ogroman bol.

„Možete da pogodite koji deo tela je bio malo smrznutiji od drugih po završetku trke.

„Ovo je jedno od najgorih takmičenja na kojima sam učestvovao, samo sam se borio da izdržim.

„Kada su delovi tela počeli da mi se zagrevaju posle trke, bol je bio nepodnošljiv," objasnio je skijaš za finske medije.

Lindholm je prošle godine doživeo sličan peh na takmičenju u Finskoj, pošto tanko skijaško odelo i slojevi odeće ispod koje nose trkači, ne štite od ekstremnih mrazeva.


Pratite nas na Fejsbuku, Tviterui Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: