Supermen: Ko tumači glavne uloge u novom filmu o superheroju

Korensvet ima 29 godina i rodom je iz Filadefije, a poznat je po ulogama u trileru „Biser" iz 2022. godine, seriji „Političar" koja se emitovala na Netfliks platformi i mini seriji „Ovo je naš grad". Rejčel Broznahan je stekla slavu u seriji „Kuća od karata", a za ulogu u seriji „Veličanstvena gospođa Mejzel" osvojila je Emi

6264 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Glumci Dejvid Korensvet i Rejčel Broznahan izabrani su da igraju Supermena, odnosno Luis Lejn u filmu „Supermen: Nasleđe".

Novi kasting je usledio pošto je britanski glumac Henri Kavil prošle godine odlučio da više ne nosi plašt superheroja.

U trci za glavne uloge, konkurisalo je šestoro glumaca, navodi Holivud reporter.

„Oni nisu samo neverovatni glumci, već i divni ljudi", napisao je reditelj Džejms Gan na Tviteru.

Korensvet ima 29 godina i rodom je iz Filadefije, a poznat je po ulogama u trileru „Biser" iz 2022. godine, seriji „Političar" koja se emitovala na Netfliks platformi i mini seriji „Ovo je naš grad".

Glumcu će ovo biti prva glavna uloga u velikom studijskom filmu.

Rejčel Broznahan je stekla slavu u seriji „Kuća od karata", a za ulogu u seriji „Veličanstvena gospođa Mejzel" osvojila je Emi.

Reditelj Džejms Gan, koji je nedavno preuzeo superherojsku franšizu zajedno sa producentom Piterom Safranom, rekao je u februaru da „Supermen: Nasleđe" označava pravi početak u DC univerzumu.

Film koji bi trebalo da bude premijerno prikazan 2025. godine, deo je niza novih filmskih i TV naslova koji će biti predstavljeni tokom naredne decenije, pod naslovom „Prvo poglavlje: Bogovi i čudovišta".

Samo tri glumca su do sada igrala Supermena na velikom platnu - Kristofer Riv 1978, Brendon Rut 2006. i Henri Kavil 2013. godine.

Kavil se pojavio u filmovima „Betman protiv Supermena: Zora pravde i Liga pravde".

Korensvet i Broznahan su dobili uloge pošto su uradili test snimanje u kostimu i sa šminkom, izvestio je Dedlajn.


Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: