Dokumentarac o Dejvidu i Viktoriji Bekam: Navodna ljubavna afera bila je "najteži period braka"

"Bila je to noćna mora. Od trenutka kada smo sletjeli, novinari su nas pratili gdje god smo išli", rekla je Viktorija Bekam

5013 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dejvid i Viktorija Bekam jedan su od najpoznatijih parova na svetu, ali je njihov brak bio uzdrman pre dve decenije dok su živeli u Španiji.

U Netfliksovom dokumentarnom filmu Bekam, bivša pevačica ženske grupe Spajs grls, danas modna kreatorka, govorila je o navodnoj ljubavnoj aferi njenog muža dok je igrao za Real Madrid 2003. godine.

„Bio je to najteži period jer se činilo da je svet protiv nas", kaže Viktorija Bekam.

Par je ranije demantovao tvrdnje o aferi dok je Bekam igrao za jedan od najvećih i najpoznatijih fudbalskih klubova na svetu.

„Evo u čemu je stvar, da budem potpuno iskrena, bili smo jedan protiv drugog", rekla je ona, ne govoreći o detaljima šta se zapravo desilo među njima.

Nastavila je: „Znate, sve do Madrida, ponekad smo se osećali kao da smo sami protiv svih drugih. Ali tada smo bili jedno bili smo povezani, imali smo jedno drugo".

„Ali dok smo bili u Španiji, činilo mi se da više nemamo jedno drugo, da nismo jedno drugo. I to je tužno."

„Ne mogu ni da vam opišem koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene".

Bekamovi su se venčali 1999. godine i imaju četvoro dece.

Getty Images

Govoreći o pažnji štampe nakon što su se ona i deca potom preselili u Španiju kako bi se pridružili Dejvidu, ona je rekla: „Bila je to noćna mora. Od trenutka kada smo sleteli, novinari su nas pratili gde god smo išli".

„Bio je to potpuni cirkus. Zabavno je kada cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako niste deo tog cirkusa."

Upitana da li je zamerala mužu u to vreme, ona je odgovorila: „Da budem potpuno iskrena, jesam".

„To je verovatno, ako budem iskren, bilo najnesrećnije doba mog života".

Koichi Kamoshida / Getty

U dokumentarcu, bivši vezista engleske reprezentacije i Mančester junajteda, sada vlasnik američkog fudbalskog kluba Inter iz Majamija, takođe je govorio o tome kako su glasine oko njegovih navodnih vanbračnih afera uticale na njega i njegovu porodicu.

„Bilo je nekih užasnih priča sa kojima je bilo teško izaći na kraj.

„Bio je to prvi put da smo ja i Viktorija bili stavljeni pod takav pritisak u našem braku.

„Mislim da smo oboje tada osećali da se ne gubimo, već davimo", rekao je.

Potom je dodao: „Iskreno, ne znam kako smo to prevazišli".

Neka ostane u magli"

U recenziji dokumentarca, londonski Independent je ukazao da autori „ostavljaju nejasnim" detalje o Dejvidovim navodnim neverama.

List je dokumentarac ocenio sa četiri zvezdice.

„Poš i Beks (nadimci Vitkorije i Dejvida) rado pričaju o raznim stvarima i događajima, od svađa sa Fergijem (Aleks Ferguson, bivši trener Mančester junajteda), uvredljivih skandiranja, TOG crvenog kartona, saronga i odgovarajućih ljubičastih venčanica, ali reditelj Fišer Stivens ostaje prijateljski nastrojen na složenije teme", piše Indipendent.

Londonski Gardijan je takođe dodelio četiri zvezdice, opisujući dokumentarac kao „iskrenu, zadivljujuću istinu o životu fudbalera".

„Ovaj dokumentarni serijal sa globalnim zvezdama je zabavan, pun tračeva i zabavnih intervjua", napisala je Rebeka Nikolson.

„Svaka epizoda samo proleti."

Telegraf je bio još blagonakloni, dajući pet zvezdica „sjajnom, intimnom i ponekad srceparajućem prikaz neočekivano kompleksnog čoveka".

„Bekam izbegava trend sportskih dokumentarnih filmova koji služe samo kao PR kampanja, prikazujući Dejvidovu karijeru i porodični život", napisao je Bedži Vilson iz Telegrafa.


Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Bonus video: