Zaposli.me i Biznis akademija Vijesti potpisali memorandum o saradnji

Memorandumom su predviđeni i konkretni oblici saradnje dvije strane
118 pregleda 0 komentar(a)
Biznis akademija Vijesti, Zaposli.me, memorandum, Foto: Vijesti online
Biznis akademija Vijesti, Zaposli.me, memorandum, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 11.02.2020. 23:42h

Biznis akademija Vijesti i Zaposli.ME potpisali su memorandum o saradnji, kojim je predviđeno partnerstvo na više nivoa što će, kako očekuju njihovi predstavnici, podići nivo usluga obje strane ali i povećati kvalitet usluga prema zainteresovanoj javnosti.

Jedna od stavki Memoranduma kaže da je razvoj saradnje u oblastima od zajedničkog interesa strateški cilj strana, "s naglaskom na prenos uspješnih iskustava, razmjeni potrebnih informacije i znanja, skretanju pažnje na važna pitanja, aktuelne trendove, na predlaganju rješenja, kao i na povezivanju kompanija i podršci njihovoj međusobnoj saradnji".

Memorandumom su predviđeni i konkretni oblici saradnje u definisanju i organizaciji događaja i većoj popularizaciji aktivnosti obje strane.

"U zaposli.ME vjerujemo u parolu da 'majstor prepozna majstora', što dokazuju i naši klijenti iz nedjelje u nedjelju, otvarajući vrata svojih kompanija za saradnju sa nama. U cilju jačanja našeg poslovanja i ostvarenja misije - da efikasno spajamo ponudu i tražnju na tržištu rada, došli smo do zaključka da je potrebno uvezati se sa Biznis Akademijom Vijesti, koja svoj posao edukacije tržišta rada obavlja profesionalno i nadasve uspješno", rekao je izvršni direktor Zaposli.ME Danilo Popović, povodom potpisivanja Memoranduma.

On je kazao da mu je drago da postoji neko na domaćem tržištu ko nudi profesionalno strukturirane treninge u domenu povećanja poslovnih spobonosti pojedinca i kompanija.

"Uzeli smo za pravo da uputimo korisnike naše platforme na ozbiljne treninge kakvi se rade u okviru Biznis akademije Vijesti, jer vjerujemo da će im to doprijenjeti razvoju sposobnosti i većoj konkuretnosti, a onda i bržem zaposlenju. Očekujem kvalitetnu i dugoročnu saradnju sa Akademijom Vijesti, jer smo na istoj trasi - povećati kvalitet tržišta rada", kazao je Popović.

Direktor Biznis akademije Vijesti Rajko Milić naveo je da je formalizovanje saradnje sa Zaposli.ME logičan slijed događaja, jer se uspješni projekti sami od sebe povezuju.

"Ono što radi Zaposli.ME predstavlja pionirski ali već vrlo ozbiljan posao u domenu zapošljavanja i približavanja tržišta rada i biznisa. Samim tim, oni su prirodni saveznici Biznis akademije Vijesti čija je jedna od misija povećanje kapaciteta i efikasnosti pojedinaca u cilju ostvarenja boljih poslovnih rezultata. Ono što su obje naše strane postigle u samo nekoliko prvih godina rada je impresivno i siguran sam da ćemo zajedničkim aktivnostima biti još brži, jači i kvalitetniji", rekao je Milić.

Bonus video: