U ORGANIZACIJI BIZNIS AKADEMIJE VIJESTI

Održan trening Google analitike i tag menadžera

Sudeći po utiscima učesnika, trening je bio jako koristan i izgrađena je dobra baza za pravu i kvalitetnu primjenu Google analitike i tag menadžera u poslovne svrhe
0 komentar(a)
Trening Google analitike, analytics, Foto: Vijesti online
Trening Google analitike, analytics, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 12.02.2020. 01:00h

Više od 30 učesnika iz raznih kompanija i pojedinaca pohađalo je prethodnih dva dana vrhunski trening Google analitike i tag menadžera.

Trening je održan u hotelu "Podgorica" a u organizaciji Biznis akademije Vijesti.

Sudeći po utiscima učesnika, trening je bio jako koristan i izgrađena je dobra baza za pravu i kvalitetnu primjenu Google analitike i tag menadžera u poslovne svrhe.

Sertifikovani Google trener Ivan Rečević, koji je vodio dvodnevni intenzivni trening, kaže da su ga učesnici iznenadili - kako poslovima koje rade, tako i kompanijama u kojima rade-

"Naš glavni cilj (Biznis akademije Vijesti i kompanije gaia consulting) je bio da prenesemo ne površinsko znanje već dublje razumijevanje kako Google-ovi alati koji pomažu marketingu i prodaji, kako se tumače podaci, kako se transformiše organizacija ka digitalnim kanalima i ciljevima koji se mere i očekivanjima šta ti alati mogu da donesu", rekao je Rečević nakon treninga.

Trening Google analitike, analytics
Trening Google analitike, analytics(Foto: Vijesti online)

"OTACE - On Time and Above Client Expectations (Na vreme i preko klijentovih očekivanja) - ovo je moto kompanije Capgemini, za koju sam nekada radio i koji me je gurao tokom svih ovih godina. S tim da preko očekivanja može da dođe i sa druge strane", dodao je Rečević.

On očekuje da polaznici iskoriste znanje i iskustvo koje su ponijeli na razne kreativne načine, obuče i upute svoje zaposlene i kolege kako sistem zaista funkcioniše, kako se tumače podaci i kako mogu biti šampioni upravljanja podacima. 

"Bilo mi je veliko zadovoljstvo da sarađujemo na ovom projektu koji ćemo sigurno ponoviti i možda napraviti nešto još bolje", naveo je Rečević.

Trening Google analitike, analytics
Trening Google analitike, analytics(Foto: Vijesti online)

Direktor Biznis akademije Vijesti Rajko Milić kazao je da je treningom Google analitike nastavljen niz uspješnih projekata te da nije slučajna saradnja sa Rečevićem.

"Nakon prvog razgovora bilo je jasno da ćemo raditi zajedno trening Google analitike, prvi ovog kvaliteta u Crnoj Gori. Takođe smo ponosni na činjenicu da donosimo novu vrijednost poslovnoj zajednici organizacijom treninga i seminara na vrlo aktuelne i perspektivne teme. Za jesen najavljujemo nastavak aktivnosti a poslovna zajednica, ali i šira crnogorska javnost, može očekivati vrlo zanimljive događaje koji će pomoći unapređenju znanja i sticanju vještina potrebnih za unapređenje posla", rekao je Milić.

Trening Google analitike, analytics
Trening Google analitike, analytics(Foto: Vijesti online)

U pauzama treninga i nakon njega, zainteresovani učesnici imali su priliku da "jedan na jedan" razgovaraju sa Rečevićem o svojim specifičnim potrebama.

Preporučujemo za Vas