Prijavi se na trening i nauči kako da postaneš sertifikovani Google profesionalac

Sertifikat je svjetski priznat i pokazuje vaše znanje i spremnost da se uhvatite u koštac sa primjenom, tumačenjem i definisanjem akcionog plana unapređenja Google Analitike
123 pregleda 0 komentar(a)
Google Analytics, Foto: Vijesti online
Google Analytics, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 12.02.2020. 01:04h

Biznis akademija Vijesti organizuje vrhunski dvodnevni trening Google Analitike i Tag menadžera koji će se održati 24. i 25. juna (petak i subota) u hotelu "Podgorica" u Podgorici.

Prijave za učešće na trening su u toku (na mail akademija@vijesti.me i broj telefona 067 311 422) a svi učesnici će, osim kompletnih prezentacija sa treninga, dobiti i materijal za polaganje online ispita za sertifikovanog Google Analytics profesionalca.

Šta je to Google sertifikovani profesionalac za analitiku

U pitanju je program kompanije Google koji vam omogućava da se sertifikujete za Google Analitiku. Ispit kojem imate pristup sa svojim Gmail nalogom je besplatan. Ispit možete da polažete koliko god puta želite (na svakih nedjelju dana) tokom kog pred vas sistem postavlja pitanja i situacije iz stvarnog života i teorije mjerenja na internetu.

Sertifikat je svjetski priznat i pokazuje vaše znanje i spremnost da se uhvatite u koštac sa primjenom, tumačenjem i definisanjem akcionog plana unapređenja Google Analitike.

Cjelokupan trening je koncipiran da vas uvede u svijet digitalnog mjerenja i da vas pripremi bilo za polaganje ispita (dodatni materijali su priključeni uz materijale sa treninga) ili za korišćenje samog servisa.

Kako trening nije samo prezentacija već i demonstracija rada, implementacije i tumačenja podataka - dva dana treninga će vas uvesti u potpuno novi svijet i otvoriti neku novu dimenziju internet biznisa.

Više o Google Analitici čitajte ovdje.

Prijavite se već danas jer je broj mjesta ograničen!

Bonus video: