U HOTELU "RAMADA"

Biznis akademija Vijesti, 2BI: Održan kurs o pravljenju prezentacija

Učesnici današnjeg kursa, čiji je sponzor bila Hypo Alpe Adria banka, naučili su sve o tome kako napraviti odličnu prezentaciju, prije svega u dijelu pripreme pa do pripreme slajdova
179 pregleda 1 komentar(a)
Kurs Kako napraviti odličnu prezentaciju, prezentacija, Foto: Vijesti online
Kurs Kako napraviti odličnu prezentaciju, prezentacija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 26.11.2015. 15:10h

Kurs "Kako napraviti odličnu prezentaciju" održan je danas u Podgorici i okupio je više od 30 učesnika raznih profila i zanimanja.

Obuku je organizovala Biznis akademija Vijesti u partnerstvu sa kompanijom 2BI i predstavlja nastavak edukativne serije događaja Akademije koja je počela seminarom "Sve o LinkedInu" u aprilu ove godine.

Učesnici današnjeg kursa, čiji je sponzor bila Hypo Alpe Adria banka, naučili su sve o tome kako napraviti odličnu prezentaciju, prije svega u dijelu pripreme pa do pripreme slajdova.

Prema mišljenju učesnika, kurs je bio izuzetno koristan a posebno je pohvaljen predavač, Željko Popović, koji je u šestosatnoj obuci prenio sva znanja i vještine potrebne za pripremu i izvođenje prezentacije.

Više o tome koje su teme obrađivane na kursu čitajte ovdje, a uskoro ćemo objaviti fotogaleriju i video klip sa utiscima učesnika.

Iz Biznis akademije Vijesti su najavili ponovni kurs Kreativni Excel za sredinu decembra, ali dinamičan i bogat kalendar edukativnih seminara, konferencija i sličnih događaja u narednoj godini.