NATO-biznis forum u Šipčaniku

Forum je organizovan u četiri panela na kojima će se diskutovati na teme: Bezbjednost - ključ za više investicija i dalji ekonomski rast; NATO kod - šansa za izvoz; NATO i turizam; i NATO Cyber - šanse crnogorskog IT sektora
88 pregleda 9 komentar(a)
plantazee_2, Foto: B.PEJOVIĆ
plantazee_2, Foto: B.PEJOVIĆ
Ažurirano: 12.02.2020. 01:44h

Biznis akademija Vijesti i Komunikacioni tim Savjeta za NATO sjutra u Vinskom podrumu Šipčanik organizuju NATO-biznis forum, sa ciljem upoznavanjem sa mogućnostima koje će eventualan ulazak Crne Gore u tu organizaciju donijeti crnogorskoj poslovnoj zajednici.

Forum, pod pokroviteljstvom preduzeća Plantaže "13. jul", organizovan je u četiri panela na kojima će se diskutovati na teme: Bezbjednost - ključ za više investicija i dalji ekonomski rast; NATO kod - šansa za izvoz; NATO i turizam; i NATO Cyber - šanse crnogorskog IT sektora.

Učešće na Forumu uzeće predstavnici Vlade Crne Gore kao i predstavnici renomiranih domaćih i inostranih kompanija koje posluju na teritoriji Crne Gore.

Cilj Foruma je, kako su saopštili organizatori, i razmjena mišljenja o uticaju procesa evroatlantskih integracija na uslove poslovanja.

NATO-biznis forum jedan je u nizu aktivnosti Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO namijenjen dinamiziranju dijaloga sa privrednicima, u kontekstu prepoznavanja i valorizacije razvojnih šansi u procesu evroatlantske integracije Crne Gore a za Biznis akademiju Vijesti predstavlja nastavak realizacije godišnje agende, započete u aprilu ove godine.

Program konferencije počinje u 9.45 sati.

Bonus video: