LinkedIn će promijeniti način na koji vidite marketing i prodaju

LinkedIn je korjenito promijenio način i na koji kompanije pronalaze potreban kadar, trguju i prodaju svoje usluge i proizvode
123 pregleda 0 komentar(a)
Mreža, Foto: Shutterstock
Mreža, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.02.2020. 01:49h

Svijet i kupci se mijenjaju neprestano, pa oni metodi prodaje i prezentacije proizvoda koji su bili nekad jako efikasni, sada više uopšte nijesu.

Prema nedavnom istraživanju, društvene mreže utiču na 75 odsto odluka o kupovini na relaciji business-to-business (B2B). Tom trendu je uveliko doprinio LinkedIn, koji je postao broj 1 profesionalna poslovna platforma u svijetu. Prema egzaktnim parametrima, LinkedIn je četiri puta efikasniji za B2B nego što su to Facebook ili Twitter.

LinkedIn je korjenito promijenio način i na koji kompanije pronalaze potreban kadar, trguju i prodaju svoje usluge i proizvode. Mreža predstavlja ujedno i alatku za povezivanje poslovnih ljudi koji žele napraviti veći posao. Bez obzira na to kojim poslom se bavite, snagom LinkedIna možete izgraditi uspješno poslovanje.

Ako ne koristite LinkedIn (ili ga ne koristite ispravno) propustili ste najveći izvor novih poslovnih mogućnosti, novih potencijalnih kupaca i povećanja prodaje. Imati LinkedIn profil ključna je komponenta vašeg uspjeha – ali to je samo prvi korak.

Kao i drugi oblici marketinga na internetu, marketing putem LinkedIna je relativno jeftin i nudi brojne mogućnosti. I to ne samo za poslovanje u regionu, nego i širom svijeta. Linkedin će promijeniti način na koji vidite marketing i prodajne metode.

Crna Gora ima jedinstvenu priliku da bude domaćin prve prave, specijalizovane obuke kroz jednodnevni seminar "Sve o LinkedInu", kojeg organizuje Biznis akademija Vijesti. Detalje o seminaru, predavačici i načinu prijave, možete naći ovdje.

Bonus video: