NOVE EDUKACIJE OD JESENI

Znanje je vaša šansa. Zgrabite je!

Biznis akademija Vijesti i kompanija InfoCom od jeseni organizuju nove edukacije
3465 pregleda 1 komentar(a)
Prijavite se za jedan od programa, Foto: Shutterstock
Prijavite se za jedan od programa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.08.2019. 09:03h

Koliko je danas teško naći posao?  

Da li je svaka nemogućnost zaposlenja, ili napredovanja na poslu, vezana samo za poslodavca i njegove odluke ili i sami tome doprinosimo? Da li se moguće prekvalifikovati bez potrebnih znanja i vještina?  Da li je moguće tek tako pokrenuti sopstveni biznis i upravljati bilo kakvim sistemom?  

Mnogo je pitanja, a sa racionalnim stavom, sigurni smo i mnogo pravih odgovora! Ali samo sa pozitivnim stavom, aktivnim pristupom i željom za sticanjem novih znanja bićete dobrodošao član svakog tima, uvažen nadređeni i poštovan frilenser.

Zato ne propustite svoju veliku šansu! Prijavite se za jedan od programa EduCom IT akademije i savladajte JAVA programiranje, Digitalni marketing ili Baze podataka!

Saznajte i nešto više o samim programima:

DIGITALNI MARKETING i E-BIZNIS

Tehnike digitalnog poslovanja nijesu više pomoćno sredstvo, već postaju jezgro poslovnih aktivnosti, a orjentisanost firmi ka e-poslovanju više nije potreba, već nužnost. Na obuci za Digitalni marketing i e-biznis steći ćete znanja o konceptima i strategiji digitlnog marketinga, kreiranju strategije i nastupa na društvenim mrežama, osnovama web dizajna i rada sa CMS platformama, osnovama elektronske trgovine, optimizaciji i kreiranju sadržaja za web sajt, web analitici, upravljanju projektima i osnovama poslovne inteligencije sa analizom podataka dobijenih putem web-a i izrade ad-hok izvještaja.

Plate se, kod nas, u ovoj oblasti krecu vec od 750 eura pa na gore. Frilenseri mogu da zarade i znatno više. 

JAVA PROGRAMIRANJE

Poznavanje Jave lako obezbjeđuje posao, od juniorske do seniorske pozicije, zavisno od iskustva. Java programeri su i veoma traženi „freelanceri“, što otvara mogućnost i rada na daljinu za neku od inostranih kompanija.

Nakon 4 mjeseca intezivne obuke steći ćete bazična i dio naprednih znanja i vještina, nakon čega ćete moći da konkurišete za poziciju junior Java developera. Tu se vaše učenje ne završava, naprotiv – nakon što dođete do prvog posla sa učenjem i usavršavanjem ćete nastaviti u radnom okruženju, a imaćete potrebno znanje i osnovu sa kojim ćete dalje sami moći da učite i istražujete.

Java programeri kod nas su plaćeni od 600 do 700 eura, za junior poziciju, do 2.000 eura za senior programere.  

BAZE PODATAKA I POSLOVNA INTELIGENCIJA

Dizajniranje i izrada baza podataka, pretvaranje sirovih podataka u korisne informacije i analiza podataka neki su od najunosnijh IT poslova.

Zašto su u ovom programu spojeni baze podataka i poslovna inteligencija?

Nekada je bilo dovoljno organizovati podatke i smjestiti ih u skladište podataka. Danas je jednako važno znati protoumačiti podatke i pročitati informaciju koja se krije iznad njih. Tačna i pravovremena informacija potrebna je za ispravne poslovne odluke, pa su stoga znanje i vještine stručnjaka za baze podataka i tzv. „Business Intelligence“ na listi najprosperitetnijih poslova.

Nakon 4 mjeseca obuke savladaćete principe izrade relacione baze podataka, dimenzionalnog skladišta podataka, integracije podataka iz različitih izvora, naučićete SQL, osnovne poslovne inteligencije, modelovanja i vizuelizacije podataka. Savladaćete praktičan rad na Microsoft SQL Server platformi, naučićete arhitekturu i rad sa moćnim Microsoftovim BI alatom - Power BI.

Nakon završenog kursa imaćete znanje za rad na junior poziciji i priliku da brzo napredujete u realnom poslovnom okruženju.

Kod nas, mjesečna zarada za junior poziciju je od 600 eura, a od 1.500 do 2.500 eura za iskusne stručnjake.

Sve edukacije trajaće po 4 mjeseca, a nastava će biti izvođena 2 puta nedjeljno. Kurseve će voditi eminentni stručnjaci iz svake od oblasti.  

Edukacije startuju 14. oktobra, a do tada je neophodno stupiti u kontakt sa organizatorima  i regulisati sve neophodne tehničke detalje oko samog upisa.

Sve informacije nalaze se na našoj web stranici www.educomacademy.me, a o svemu se možete raspitati i pozivom na broj 067 000 222.