Kako postati JAVA programer?

Ne propustite svoju veliku šansu! Prijavite se za EduCom IT akademiju i savladajte JAVA programiranje. A tu su još i obuke iz oblasti Digitalnog marketinga i Baza podataka!
4208 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

JAVA je jedan od napopularnijih i najviše zastupljenih programskih jezika pa je sasvim jasno da njeno poznavanje lako obezbjeđuje posao, od juniorske do seniorske pozicije.

JAVA programeri danas su dio timova velikog broja uspješnih kompanija, a kako su tendencije ka digitalizaciji naseg drustva sve izraženije, i sve se više djeluje u tom pravcu, činjenica je da će potražnja za JAVA programerima kod nas tek porasti. Takođe, poznavanje JAVA programskog jezika, uz stalni posao, najčešće omogaćava i obezbjeđivanje dodatnih poslova ili freelance angažmana, što opet omogućava rad na daljinu i za više različitih klijenata. U svakom slučaju mogućnosti ima mnogo samo ih treba iskoristiti.

Zato ne propustite svoju veliku šansu! Prijavite se za EduCom IT akademiju i savladajte JAVA programiranje. A tu su još i obuke iz oblasti Digitalnog marketinga i Baza podataka!

Nakon 4 mjeseca intezivne obuke steći ćete bazična i dio naprednih znanja i vještina, nakon čega ćete moći da konkurišete za poziciju junior JAVA developera. Tu se vaše učenje ne završava, naprotiv – nakon što dođete do prvog posla sa učenjem i usavršavanjem ćete nastaviti u radnom okruženju, a imaćete potrebno znanje i osnovu sa kojim ćete dalje sami moći da učite i istražujete.

Sve informacije možete pronaći na www.educomacademy.me ili pozivom na broj 067 000 222.

Bonus video: