IT EDUKACIJE OD JESENI, PRIJAVITE SE!

Želite bolje, više… šansa je tu!

Od 14. oktobra na raspolaganju vam je jedan od tri ponuđena programa: DIGITALNI MARKETING, JAVA PROGRAMIRANJE I BAZE PODATAKA – BUSINESS INTELLIGENCE. U trajanju od po 4 mjeseca, sa nastavom organizovanom kroz 2 jednosatna časa sedmično, imaćete priliku da steknete znanja koja vam mogu obezbijediti JUNIOR poziciju u bilo kom poslovnom sistemu
4359 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ukoliko ste nezadovoljni trenutnim profesionalnim statusom, niste okruženi energijom koja Vas pokreće, želite da se oprobate u nečem drugom i potrebna Vam je promjena posla, želite da pokrenete sopstveni biznis, a imate vremena i za freelance  angažmane upišite IT ACADEMY koja startuje od ove jeseni i obezbijedite sebi prednost kod budućih profesionalnih izbora.  

Od 14. oktobra na raspolaganju vam je jedan od tri ponuđena programa: DIGITALNI MARKETING, JAVA PROGRAMIRANJE I BAZE PODATAKA – BUSINESS INTELLIGENCE. U trajanju od po 4 mjeseca, sa nastavom organizovanom kroz 2 jednosatna časa sedmično, imaćete priliku da steknete znanja koja vam mogu obezbijediti JUNIOR poziciju u bilo kom poslovnom sistemu.  

A kako izgleda zaposliti se i ostvariti karijeru sa sličnim znanjima najbolje govori slučaj mladog Lazara Bulatovića zaposlenog kao freelancer u jednoj američkoj kompaniji na mjestu Senior Web Developer koji smatra da “formalno obrazovanje, koje uključuje nastave na univerzitetima, može samo da postavi osobu na startnu poziciju i da joj da neki opštiji smjer kretanja”. On ističe da posebno podržava ovakav tip edukacija, poput IT ACADEMY, jer se u određenom vremenskom intervalu fokus postavlja na praktčna znanja, praćena naravno i teorijskim, pri čemu je upravo taj moment gdje je praktikum presudan baš ono što polaznicima automatski omogućava upliv u poslovni sistem i rad u struci.

Bulatović posebno ističe da je za bilo koje zanimanje u IT industriji, bitno konstantno učenje, nakon čega svakako dolazi i napredovanje. U slučaju da se neko opredjeli za karijeru, web developera, mora znati da iz godine u godinu izlaze novi alati, i tehnologije koje je potrebno postepeno savlađivati i usvajati, kako bi čovjek ostao konkurentan na tržištu, kaže Bulatović dodajući da osobe koje ostanu na tom putu, imaju jako dobre položaje u IT kompanijama i odlično su plaćeni za svoje znanje.  

Bulatović na kraju kaže da IT zanimanja nijesu zanimanja budućnosti već zanimanja sadašnjosti koja "planiraju" još dugo da ostanu tu i da napreduju. 

A mi Vas pozivamo da posjetite stranicu www.educomacademy.me ili pozovete broj telefona 067 000 222 i saznate sve detalje vezane za upis na ovogodišnju generaciju polaznika ovih i te kako značajnih  edukacija.