SJAJNA PRILIKA ZA POSLODAVCE I ZAPOSLENE

Kako digitalni marketing dovesti do savršenstva?

Ako ste poslodavac - omogućite vašim zaposlenima da nauče najnovija pravila digitalnog marketinga i ovladaju trendovima koji će vašem biznisu donijeti uspjeh. Zato, ako tražite posao ili planitare napredovanje u karijeri, a zanima vas marketing, ova obuka će vam omogućiti stabilan i munjevit poslovni razvoj
1645 pregleda 0 komentar(a)
Prijavite se za IT Scademy, Foto: Vijesti
Prijavite se za IT Scademy, Foto: Vijesti

Ko želi da nauči kako pametno,  bez velikih budžeta, da napravi veliki marketinški efekat na intenetu ima izvanrednu priliku od 14. oktobra na edukaciji DIGITALNI MARKETING I E BIZNIS tokom koje će savladati sve one tehnike i procedure koje će bilo koji proizvod ili uslugu dovesti do maksimalne vidljivosti, što je ključ svake marketinške kampanje, a time svakako i do neuporedivo boljih poslovnih rezultata. Upravo zato svi Vi koji držite do svog biznisa i poslovnog statusa trebate znati da danas koga nema na internetu, taj skoro kao da ne postoji.  

Kako je broj aktivnih korisnika interneta, u odnosu na broj stanovništva u Crnoj Gori, preko 65%  i kako je preko 56% stanovnika, ponovo u odnosu na ukupnu populaciju, svakodnevno prisutno na društvenim mrežama jasno je da je internet i kod nas postao svakodnevica i sasvim je jasna neophodnost prisutnosti na internetu svakog subjekta prisutnog i na poslovnom tržištu. U tom smilsu je i više nego očigledna potreba osmišljenog i profesionalno realizovanog nastupa ne samo na društvenim mrežama, već uopšte na internetu, bilo da su u pitanju reklamne kampanje, native ili PR sadržaji, ili bilo koji drugi vid zastupljenosti.

Iz navedenog  je jasno da je menadžer digitalnog marketinga, danas,  jedno od najtraženijih zanimanja. Svaka  kompanija, bilo da je u pitanju veliki poslovni sistem, firma u razvoju ili mala porodična firma, polako počinje da stiče svijest o potrebi zapošljavanja  “pravih kadrova“ upravo iz razloga jer tehnike digitalnog poslovanja više nijesu pomoćno sredstvo, već postaju jezgro poslovnih aktivnosti, a orjentisanost firmi ka e-poslovanju više nije potreba, već nužnost.

I upravo tu stupa na scenu menadžer za digitalni marketing i e biznis koji će na predstojećoj obuci steći  znanja o konceptima i strategiji digitlnog marketinga, kreiranju strategije i nastupa na društvenim mrežama, osnovama web dizajna i rada sa CMS platformama, osnovama elektronske trgovine, optimizaciji i kreiranju sadržaja za web sajt, web analitici, upravljanju projektima i osnovama poslovne inteligencije sa analizom podataka dobijenih putem web-a i izrade ad-hok izvještaja.

Zato iskoristite svoju priliku za napredovanje i usavršavanje, jer ćete samo znanjima biti uvijek u prednosti. Za sve informacije, i prijavu na edukaciju, posjetite našu online stranicu: www.educomacademy.me ili pozovite broj: 067 000 222.  

Preporučujemo za Vas