KOMPANIJA M:TEL I BIZNIS AKADEMIJA VIJESTI I U 2018. NASTAVLJAJU SA ORGANIZOVANJEM KURSEVA

Edukacija za penzionere u Baru

Kurs u Baru počinje 26. februara i trajaće 12 školskih časova, a svi zainteresovani penzioneri se mogu prijaviti u MTelovoj poslovnici u u Baru, u ulici Maršala Tita C-15, preko puta NLB banke.
258 pregleda 2 komentar(a)
Penzioneri
Penzioneri
Ažurirano: 11.02.2020. 16:12h

Nakon uspješno organizovanih kurseva INTERNET ZA SENIORE tokom 2017. godine kompanija MTel i Biznis akademija Vijesti i u 2018. godini nastavljaju sa organizovanjem ovih, kod naših najstarijih sugrađana, izuzetno popularnih edukacija.

"Kako smo, tokom 2017. godine, organizovali kurseve u Bijelom polju, Tivtu, Nikšiću, i Podgorici i kako su ti kursevi bili izuzetno uspješni i, što je najbitnije, naišli na izuzetan prijem kod seniora u navedenim opštinama odlučili smo da i ove godine, u saradnji sa Biznis akademijom Vijesti, nastavimo ovaj projekat i istu edukaciju omogućimo penzionerima u nekim drugim opštinama", istakla je Persa Spajić iz kompanije Mtel dodajući da će, tokom 2018. kursevi biti realizovani u Baru, Budvi, na Cetinju, u Herceg Novom i u Pljevljima.

Ističući značaj ovog projekta i njegovu društveno odgovornu komponentu Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti je kazao da su, zajedno sa kolegma iz MTela i više nego ponosni na do sada urađeno i da će se, i u narednom periodu, svakako truditi da izađu u susret potrebama naših najstarijih sugrađana. Ovo pogotovu iz razloga jer je upravo ta populacija, makar jedan značajan broj njenih pripadnika, još uvijek u mogućnosti da, na različite načine, da značajan doprinos razvoju društva, kazao je Sudar i dodao da ne smijemo zaboraviti da su današnji seniori upravo nekadašnji nosioci ovog sistema i da su njihova znanja, iskustva i vještine i više nego dobrodošla, pogotovu kada se obogate znanjima o savremenim tehnologijama i načinima on line komunikacija.

Penzioneri
Penzioneri(Foto: Shutterstock)

"Kako bi penzionerima, koji su i po statusu i po primanjima svakako jedna od najranjivijih kategorija u našem društvu, ukazali maksimalnu pažnju ove godine uveli smo i jednu novinu pa će, osim što je za penzionere kurs i dalje besplatan, kompanija MTel na kraju svake edukacije najboljeg među njima nagrađivati sa po jednim tablet uređajem, posljednje generacije", saopštila je Persa Spajić, iz kompanije MTel.

Kurs u Baru počinje 26. februara i trajaće 12 školskih časova, a svi zainteresovani penzioneri se mogu prijaviti u MTelovoj poslovnici u u Baru, u ulici Maršala Tita C-15, preko puta NLB banke.

Na kraju kursa svi penzioneri dobiće sertifikate o završenoj edukaciji, a domaćin kursa i partner na projektu, u Baru, biće Fakultet za poslovnu ekonomiju koji na svojim studijskim grupama za Menadžement i Računovodstvo, finansije i bankarstvo (sa užim usmjerenjima Finansije i Carinsko poslovanje) kao i na grupama za postdiplomske studije za Menadžment javnog sektora i Menadžment profitnog sektora mladim ljudima nudi mnoštvo mogućnosti za sticanje znanja i usavršavanje postojećih koje će im samo pomoći da što prije dođu do posla i u praksi primijene stečena znanja. 

Preporučujemo za Vas