U ORGANIZACIJI BIZNIS AKADEMIJE VIJESTI I KOMPANIJE MTEL

Podgorica, za kraj godine, domaćin kursa INTERNET ZA SENIORE

Kurs počinje 18. decembra i trajaće pet radnih dana, a svi zainteresovani penzioneri se mogu prijaviti u MTelovoj poslovnici u centru Podgorice, u ulici Slobode, broj 74
1106 pregleda 1 komentar(a)
kurs, internet za seniore, penzioneri, Foto: Vijesti online
kurs, internet za seniore, penzioneri, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 11.02.2020. 15:58h

Kao posljednji u ovoj godini, kurs INTERNET ZA SENIORE, biće organizovan u Podgorici.

"Poslije uspješno realizovanih obuka u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju i Tivtu, a znajući da su podgorički penzioneri ipak najbrojniji odlučili smo se da posljednji u nizu ovogodišnjih kurseva organizujemo ponovo u Podgorici", istakao je Brano Sudar, iz Biznis akademije Vijesti, dodajući da je tokom cijele ove godine podjednako veliko interesovanje vladalo u svim crnogorskim sredinama.

Komentarišući značaj ovakve vrste edukacije predstavnica kompanije MTel, Persa Spajić, je istakla da su u kompaniji MTel izuzetno ponosni na ovaj projekat pogotovo zbog činjenice da je njegova suština upoznavanje najstarijih građana sa tehnološkim dostignućima, kako iz oblasti novih komunikacionih kanala, tako i sa stanovišta osposobljavanja za rukovanje određenim vrstama uređaja, koji će im i te kako olakšati život, a posebno komunikaciju sa svojim porodicama.

"Poseban značaj projekta ogleda se u njegovoj društveno odgovornoj komponenti o čemu svjedoči impozantan broj penzionera koji je završio, do sada organizovane obuke pa su, nadamo se na zadovoljstvo naših penzionera, kompanija MTel i Biznis akademija Vijesti postigle dogovor za nastavak ovog projekta i organizovanje kurseva INTERNET ZA SENIORE i u narednoj godini", istakla je Spajić, najavljući još minimum pet kurseva, ovog tipa, u 2018. godini.

Kurs počinje 18. decembra i trajaće pet radnih dana, a svi zainteresovani penzioneri se mogu prijaviti u MTelovoj poslovnici u centru Podgorice, u ulici Slobode, broj 74.