Uspješno zavrsen kurs Vještine vrhunske prezentacije

„Posao mi se, velikim dijelom, bazira na prezentovanju i većinu pomenutih problema sam prepoznala kod sebe, tako da će mi ovaj seminar svakako pomoći u njihovom prevazilaženju i daljem radu„, stav je učesnice seminara.
163 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2020. 16:21h

Grupa sačinjena od učesnika različitih obrazovnih i starosnih profila učestvovala je na seminaru Vještine vrhunske prezentacije koji je, u organizaciji Biznis akademije Vijesti, juče završen u hotelu CentreVille.

Uz pomoć predavačice, Ivane Zvrko vlasnice konsultantske kompanije ADIZ, iz Zagreba učesnici seminara su imali priliku da, kroz interaktivan pristup, budu sudionici ovog procesa edukacije na način sto su bili u prilici da iznose svoje stavove i iskustva, ali i da kroz zadate teme daju svoje prijedloge za rješavanje određenih situacija.

„Ideja za ovakav vid edukacije proizašla je iz poštovanja potreba tržišta i interesovanja koje su izrazili polaznici naših prethodnih kurseva. Imajući to u vidu potrudili smo se da, kao predavača, dovedemo vrsnog poznavaoca ove oblasti, nekoga ko je svojim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom kompetentan stručnjak za ovu oblast, a to je na naše zadovoljstvo upravo gospođa Ivana Zvrko, koja je između ostalog, i višegodišnji konsultant Deutsche Telekoma za prodajne timove„ saopštio je Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti.

On je, takođe, kazao i da je završeni seminar apsolutno ispunio očekivanja organizatora ističići posebno zadovoljstvo izuzetno visokim ocjenama samih učesnika seminara.

„Posebno smo ponosni na angažovanost učesnika tokom seminara, kao i na njihovu otvorenost za sticanje novih znanja i razmjenu stečenih iskustava„ istakao je Sudar dodajući da je upravo to i cilj Biznis akademije i da će i u narednom periodu nastaviti sa organizacijom podjednako korisnih neformalnih obuka iz različitih oblasti.

Prvo naredno dešavanje, u organizaciji Biznis akademije Vijesti, zakazano je već za 5. maj gdje će učesnici kursa Word – primjena u biznisu biti u prilici da usavrše svoja znanja, kada je Word u pitanju, ali i da nauče mnoge tehnike za kvalitetnu izradu ponuda, izvještaja, raznih drugih akata, ali i načine za njihovo formatiranje, skladištenje, sortiranje...

Više informacija o ovom kursu, ali i planovima za naredne obuke možete dobiti upitom na mejl: akademija@vijesti.me.

Galerija

Bonus video: