KURS BIZNIS AKADEMIJE

Kreirajte profesionalna dokumenta, pomozite razvoju vaše firme

Biznis akademija Vijesti, prateći trendove i osluškujući potrebe tržišta, organizuje jednodnevni kurs poslovnog Worda
125 pregleda 4 komentar(a)
kompjuter, Foto: Shutterstock
kompjuter, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.02.2020. 16:21h

Dvije stvari, od kojih umnogome zavisi uspješnost jedne firme, su dobra prodaja i kvalitetno izvještavanje.

Dobra prodaja je rezultat svega što jedno preduzeće radi tokom prodajnog ciklusa, a sve počinje kreiranjem kvalitetne ponude koja će izgledati profesionalno, biti u skladu sa brendom i koja će se razlikovati od sličnih dokumenata konkurencije.

Isto tako, kvalitetno izvještavanje omogućava donošenje pravih poslovnih odluka upravo na osnovu podataka koji su sastavni dio izvještaja. Zato izvještaji treba da budu koncipirani tako da onaj ko ih čita može brzo uočiti sve važne stvari, i brzo pronaći dodatna pojašnjenja, ukoliko su mu potrebna.

Jedan od najboljih alata, za kreiranje izvještaja i ponuda, kojma danas raspolažemo je MS Word. Ovaj program pruža zaista mnogo mogućnosti koje nam olakšavaju kreiranje preofesionalnih i uniformnih dokumenata. Međutim, najveći broj zaposlenih će, veoma ishitreno, ustvrditi da već dugo vremena koriste Word i da prilično dobro vladaju ovim alatom. Ipak, realnost je nešto drugačija. Praksa i mnoštvo dnevnih situacija, svaka sa svojim specifičnim zahtjevima, uče nas da postoji jako puno elemenata worda sa kojima ne dolazimo u dodir, jer i ne znamo da postoje, pa samim tim i nemamo svijest o tome koliko bi nam jednostavniji bio radni proces kada bi ih poznavali i koristili. Neki od tih elemenata su recimo kreiranje automatskih sadržaja, zajedničko funkcionisanje worda i excela i mnoštvo drugih funkcija.

Zato je, koliko god to na prvi pogled djelovalo banalno, za uspješno funkcionisanje svakog poslovnog sistema neophodno insistirtati na odličnom poznavanju MS Worda kako bi, sa tom bazom, svaki od zaposlenih mogao, ne samo napredovati u usavrsavanju svojih znanja i vještina nego i na najbolji i najefikasniji način doprinositi uspjehu svoje firme.

 

Upravo zbog toga Biznis akademija Vijesti, prateći trendove i osluškujući potrebe tržišta, organizuje jednodnevni kurs poslovnog Worda koji će vas naučiti:

  • Koje su to ključne stvari za automatizaciju svega što radimo?
  • Kako da kreiramo sopstvene šablona, koje svakodnevno koristimo, i time uštedimo ogromno vrijeme posvećeno konstantnom ponavljanju istih radnji?
  • Kako se elementi iz Excel-a kao što su dijagrami i tabele, unose u Word na ispravan način?
  • Kako kreirati standardne elemente ponude - naslovnu stranu, sadržaj, header i footer?

Tokom prezentacije ćemo se detaljno baviti procedurama za pravljenja šablona i kako da ih iskoristite za povećanje produktivnosti, nakon čega ćemo vas upoznati sa najkorisnijim mogućnostima Word-a u naredna 2 modula.

Tokom radionice predavač Željko Popović će, sa polaznicima, kreirati i prodajnu ponudu koja ima sve elemente koji mogu pomoći boljoj prodaji proizvoda ili usluge. Takođe, polaznici će savladti i formu izvještaja sa korišćenjem excelovih elemenata poput tabela, dijagrama, sa isticanjem posebno bitnih elemenata...

Detaljan sadržaj obuke možete preuzeti ovdje.

 

Svi polaznici prije kursa dobijaju:

  • Vježbanku koju mogu odštampati kako bi lakše pratili sve što se bude pokazivalo tokom kursa
  • Početne verzije dokumenata na kojima će se raditi tokom radionice i koje treba da imaju spremne na svom laptop-u

Svi polaznici nakon kursa dobijaju:

  • Diplomu kojom se potvrđuje učešće na kursu
  • Prezentaciju
  • Word dokumenta koja će se kreirati tokom kursa

Cijena kotizacije iznosi 37€.

Prijavite se već danas popunjavajući formu ispod, ili slanjem mail-a na akademija@vijesti.me.

Za sve dodatne informacije, pozovite broj 067 000 222 ili 067 300 171.

Predavač, na ovom kursu, biće Željko Popović, osnivač kompanije Bobot i osoba sa višegodišnjim iskustvom u vođenju odjeljenja prodaje, pri čemu je prethodnih 7 godina razvijao različite alate u Word-u, koji su mu pomagali u svakodnevnom radu, a koje je danas spreman da podijeli sa svim zainteresovanim polaznicima kurseva Biznis akademije Vijesti.

Preporučujemo za Vas