Rekli su o kursu "Nauči Excel": Pomogao je da moj rad u firmi bude bolji i produktivniji

"Kurs je odličan, predavač je odličan. Za razliku od načina na koji sam Excel učila na fakultetu, na ovom kursu je sve objašnjeno polako i postupno", napisala je jedna učesnica
172 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2020. 23:39h

Završen je kurs "Nauči Excel" za još jednu veliku grupu - u petak i subotu skoro 80 učesnika pohađalo je najpopularniji kurs u Crnoj Gori.

Zadovoljstvo dijele i organizatori kursa, Biznis akademija Vijesti, 2BI i predavač Željko Popović.

Iz Biznis akademije Vijesti ističu da će u maju biti dvije godine kako organizuju kurs Excela te da je posebno veliko interesovanje zabilježeno na početku ove godine. Do sada je kurs prošlo više od 1.000 polaznika.

"Obuku smo u januaru redizajnirali pa smo dva odvojena kursa, jednostavni i napredni nivo znanja, objedinili u jedan, dvodnevni i to se pokazalo dobrom idejom. Januarski i martovski kurs je prošlo skoro 200 učesnika što je najbolja potvrda da smo našli model koji odgovara svim interesentima. Osim klasičnih modula na kursu, učesnici dobijaju i video materijal kao i kompletan materijal u elektronskoj formi a kroz domaće zadatke koji slijede nakon predavanja, gradivo će biti utvrđeno", kazao je Rajko Milić, direktor Akademije Vijesti, posebno ističući ulogu Societe Generale Montenegro banke, kao sponzora kursa od ove godine.

Milić je, zbog velikog interesovanja, najavio nastavak organizacije kursa a u planu je i regionalni kurs - na primorju.

"Zbog pojačanog interesovanja građana s primorja, u maju ćemo organizovati kurs u tom dijelu Crne Gore, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", naveo je Milić, dodajući da je informativni tekst o kursu na portalu Vijesti pročitan više od 20.000 puta.

U galeriji iznad pročitajte utiske, primjedbe i pohvale koje su sa upravo završenog kursa dali učesnici svih profila - od studenata i kanidadata za doktore nauka do zaposlenih u malim, srednjim i velikim kompanijama u Crnoj Gori.

Više informacija o ovom i ostalim kursevima, seminarima i konferencijama Biznis akademije Vijesti možete dobiti upitom na mail: akademija@vijesti.me.

Galerija

Bonus video: