DOMODRZNICA

Kad porastem želim da budem podvodačica

Ako ste makro u Crnoj Gori, postoji neka šansa da budete uhapšeni. Ali nema veze, jer će vam tražiti sitnu kauciju da gotovo odmah izađete iz zatvora
127 pregleda 11 komentar(a)
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.12.2015. 10:40h

Nekako je tiho, gotovo nečujno prošla jučerašnja vijest kako je izvjesna Željka Rolović, poznata i kao Madam, priznala da je podvodila žene u raznim gradovima Crne Gore i na raznim mjestima od hotela, preko brodova i jahti do privatnih soba i sobičaka. Željka Rolović je, nakon hapšenja, provela 9 dana u zatvoru. Onda je priložila kauciju od 4 hiljade eura, koje će joj se vratiti nakon što plati svoju definitivnu kaznu od 2,500 eura i oko 130 eura sudskih troškova.

Hapšenje je za Rolović, barem sudeći prema pisanju medija, zapravo bila velika odskočna daska. Bruji čaršija, a mediji revnosno izvještavaju, kako Madam pregovara oko ulaska u rijaliti šou Farma.

Ovaj blog bih mogla da nastavim sada ovako: A prije samo nešto manje od pola godine, takođe je nečujno prošla vijest kako je izvjesni Milan Plavljanin kažnjen godinom zatvora jer je u svom stanu uspio da uzgoji nevjerovatnih 5, 51 gram tkz “suve materije” marihuane. Takođje je tiho prošla vijest da je stoper Milan Dragović odlučio da prenese torbu sa kilogram i po trave kako bi zaradio 500 eura za maloljetnog sina, kako on tvrdi.

Ali, hajde da zaboravimo prethodni pasus, znate, kažu ljudi od struke kako se kazne ne mogu upoređivati. Pošto ništa ne znam o pravu, poslušaću ih.

Ali, hajde za onda trenutak da stanemo i da vidimo što nam kažu činjenice iz slučaja Madam:

Ako ste makro u Crnoj Gori, postoji neka šansa da budete uhapšeni. Ali nema veze, jer će vam tražiti sitnu kauciju da gotovo odmah izađete iz zatvora

Ako imate i malo mozga, prvo ćete govoriti da nemate veze sa optužnicom, a onda ćete se nagoditi sa tužilaštvom. Priznaćete krivicu i olakšati sebi život.

Olakšaćete i svoju kaznu. Pa umjesto da budete primjer kako je podvođenje žena strogo kažnjivo vi ćete platiti kaznu od tričavih 2,630 eura i bićete slobodni.

Ne samo što ćete biti slobodni. Učestvovaćete u gledanom rijalitiju. Mediji će, bez imalo mozga i nepoštovanja javnosti, prenositi svaki vaš korak- od toga da pregovarate ulazak u rijaliti do toga koja je vaša uloga u rijalitiju.

Jednom riječju- postaćete i zvijezda.

U jednom trenutku osjetićete i sreću što ste građanka ovakve, sređene države gdje vam sudovi pokazuju da imaju milosti prema prostituciji i podvođenju žena. Pokazuju vam i da ih više interesuje 5 gr trave, nego žensko tijelo. Pokazaju vam da je lijepo biti podvodač, a vrlo loše uzgajitelj trave.

Željka Rolović Madam tvrdi kako joj je hapšenjem i pisanjem medija uništen život i život njene maloljetne djevojčice. Najavila je i tužbe protiv nekih medija. I to je njeno pravo.

Kao što je moje pravo da se zapitam treba li možda ova država više da duva, a manje da pametuje.

Domodrznica

Bonus video: