BLOG

Kafanske teme

Svaka diktatura prije svog kraja i propasti uđe u fazu užasne dekadencije, mada... Strah me je da pomislim šta li je za ove dekadentno
0 komentar(a)
kafana, pab, Foto: Shutterstock
kafana, pab, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.10.2015. 07:33h

Dakle, kroz žamor desetak glasova i kroz kucanje čaša i flaša, kroz smeh i viku zaista svakakvih ljudi...

Izvinite me, ako u društvu kao što je naše nemam poštovanja prema ljudima koji su "uspeli u životu".

Ono kada stav koji i sam zastupaš čuješ od osobe sa kojom se inače ne slažeš i onda kreneš da preispituješ taj stav... (...)

Svaka diktatura pre svog kraja i propasti uđe u fazu užasne dekadencije, mada - strah me je da pomislim šta li je za SNS kamarilu dekadentno.

I ovaj novi papa i Džeremi Korbin su isuviše dobri da bi opstali dugo.

Radno mesto iz snova, savetnik nekom funkcioneru. Lepa plata svaki mesec. Obaveze - 0 Odgovornosti - 0. Karakter - 0.

Ovaj naš fiat je papa odabrao zato što je jeftin tj. sirotinjski, a ne zato što je naš. Nama je taj fiat i takav, bre, preskup.

Video sam Đilasa u vestima o sportu. Jedno pet-deset sekundi nisam mogao da se setim, ko je to pored Danilovića. "Ovaj mi nešto poznat..."

Jedan gleda reality show i misli - kad ću ja ovako? Drugi gleda Vučićevu KZN i pita se - kad ću ja ovako? Treći uči - ich, bin, du, bist. ...

Još jedan Vučićev istorijski uspeh! Prvi put u istoriji sveta, održava se parada ponosa u jednoj nedemokratskoj, diktatorskoj državi.

Berni Sanders kaže da je osam dolara na sat "abysmally low wage".

Razmišnjam o migracijama. U jednom od filmova o zombi apokalipsi, recept je stići do Kalifornije, okrenuti leđa okeanu, tamo odbijati napade.

Kako bi bilo lepo da Evropska unija organizuje stotinjak aviona da odvezu ove izbeglice u SAD. Ako ne da tamo ostanu, onda da bar priupitaju par stvari. (blog.b92.net)

Bonus video: