DOMODRZNICA

Jesen u našem malom gradu

Dakle, imala sam slobodnog vremena toliko da nisam ostala da gledam seriju (The Black list, uopšte nije loša) već sam izašla iz kuće, obišla butike i za moje prijateljice sa bloga slikala što je novo u buticima u našem malom mistu
289 pregleda 5 komentar(a)
jesenja moda, Foto: Domodrznica.wordpress.com
jesenja moda, Foto: Domodrznica.wordpress.com
Ažurirano: 05.10.2015. 12:35h

Ovog puta neću dužiti. Napravila sam dosta fotografija koje bi mogle da pomognu nekoj domodrznici u planiranju jesenje kupovine. Jedan od mojih najvećih problema od kada imam đecu je hronični nedostatak vremena. Svo slobodno vrijeme provodim pokušavajući da pročitam/pogledam/ preslušam nešto novo. Ta trka da budem u toku zna da biti i stresna, jer budimo realni- nemam šansi. I tako dolazimo do još jednog mog pogrešnog mladalačkog stava- da starije žene (to su mi bile sve preko 35 godina, hmmmm) nemaju pojma o muzici, knjigama, da ne pričam o filmu, a kasnije o serijama. Evo i mene sad u toj grupi- žena koja nema pojma o svemu tome, jer nema vremena, kao uostalom i sve ove druge žene za koje sam neosnovano i mladalački usko mislila da ih ništa ne interesuje.

Dakle, imala sam slobodnog vremena toliko da nisam ostala da gledam seriju (The Black list, uopšte nije loša) već sam izašla iz kuće, obišla butike i za moje prijateljice sa bloga slikala što je novo u buticima u našem malom mistu. Nadam se da će vam post pomoći da skratite vrijeme motajući se po buticima, i umjesto toga da ćete pogledati film, preslušati pjesmu ili jednostavno ne raditi ništa jer ćete znati gdje što da tražite.

Boja senfa

Ova boja je, sudeći, po izlozima hit jeseni.

Boja senfa, ili neka tamnija boja žute, je svuda, na tašnama, kao detalj na pantalonama ili je kompletna boja majce ili sakoa. Evo kako izgleda i šešir u boji senfa:

Šeširi

Stigla sam do šešira. To je veeeelikiiii hit ove jeseni, rijetke su prodavnice u kojima nisam naišla na šešire.

Pončo

Još jedan novitet ove jeseni (barem za mene:) Pončo u svim bojama i dezenima. Ako imate neki majkin vrijeme je da ga izvadite iz ormara.

Majce na natpisom- ovo nije izlazilo iz mode. Obožavam majce sa natpisom, a kroz butike ćete ih naći stvarno raznih:

Bonus video: