Dokle zatvarati oči pred vršnjačkim nasiljem?!

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Tepih

08-08-2019 08:41h
Draga Nađa, ne znam koliko ti je godina ali ti moram reći jednu stvar koju ti roditelji očigledno nijesu prenijeli kako treba. Crnogorski građani nijesu samo slijepi na vršnjačko nasilje, nego su slijepi na sve loše što se ovdje događa i očekivati da progledamo u nekom zdravom pravcu, ravno je naučnoj fantastici. Vi mladi treba da se borite za vašu budućnost, da učite jezike i digitalni svijet i sa ruskakom da bježite što dalje odavde. Živjeli, veliki je Bog

Cleric

26-08-2019 20:03h
Niđe nema nasilja, zlostavljanja i pravog, ogoljenog kriminala, kao u osnovnim i srednjim školama. Kriminala koji se niđe ne evidentira. Najveće traume đeca pokupe u osnovnim i srednjim Školama, u osnovnim posebno. Tu treba uvesti zakon. Odatle sve počinje, odatle sve smrdi, tu se stvaraju svi kompleksi sa kojima dijete ide dalje u život, a ne smije roditeljima niti bilo kome drugome da kaže. Čim kaže, njega kukavca okrive da je sam svojim ponašanjem prouzrokovao sebi problem. I tu je tačka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: