"Ako EU smatra da je ovo regularno, onda smo u ozbiljnom nesporazumu"

"Mislim da smo sada na tragu iste inicijative, kojoj je polazna osnova ponavljanje izbora, to je direktna inicijativa, ako znate da smo parlamentarnim dijalogom uspjeli u sličnim inicijativama, mislim da je tim prije sada neizbježno da se mora ići u ponavljanje izbora", kazao predsjednik SDP Ranko Krivokapić.
55 pregleda 88 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Miodrag Lekić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 08.12.2016. 18:50h

Ako bude vlast nastavila sa ovom pričom da je sve regularno i da je normalno da se održavaju državni udari na izborni dan i ako eventualno EU to smatra regularnim onda smo u ozbiljnom nesporazumu i sa jednima i sa drugima, istakao je danas lider Demosa Miodrag Lekić nakon susreta sa evropskim komesarom za proširenje i susjedsku politiku Johanesom Hanom.

Han je danas nakon što se susreo sa premijerom Crne Gore Duškom Markovićem posjetu nastavio sastankom sa opozicionim liderima.

"Mislim da smo sada na tragu iste inicijative, kojoj je polazna osnova ponavljanje izbora, to je direktna inicijativa, ako znate da smo parlamentarnim dijalogom uspjeli u sličnim inicijativama, mislim da je tim prije sada neizbježno da se mora ići u ponavljanje izbora. Rekli smo u razumnom roku, razuman rok je sa predsjedničkim izborima, ima dovoljno vremena da se sve stabilizuje", kazao je nakon sastanka sa Hanom predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić.

Bonus video: