Centar za socijalni rad ustupio majki i kćerki stan, oslobođene plaćanja stanarine

Centar za socijalni rad odlučio je da u narednom periodu Vera sa kćerkom boravi u garsonjeri površine 30 m2, koja se nalazi u centru grada i u posjedu je ove ustanove
13 komentar(a)
Vera Roćenović, Foto: Screenshot (YouTube)
Vera Roćenović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 12.11.2016. 18:13h

Nakon jučerašnje priče o samohranoj majki Veri Rocenović iz Nikšica i njenoj bolesnoj kćerki Tamari emitovanoj na TV Vijesti, koje godinama žive u nehumanim uslovima i na ivici egzistencije, službenici Javne ustanove Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, obišli su danas Veru i Tamaru u njihovom podstanarskom stanu u kome je isključena struja.

Centar za socijalni rad odlučio je da u narednom periodu Vera sa kćerkom boravi u garsonjeri površine 30 m2, koja se nalazi u centru grada i u posjedu je ove ustanove .

U saopštenju dostavljenom TV Vijesti, ističe se da žele da na ovakav način nezbrinutu majku i kćerku oslobode tereta plaćanja mjesečne stanarine i na taj način im olakšaju materijalnu situaciju. Iz Centra za socijalni rad napominju da ce i u narednom periodu u skladu sa mogućnostima pomagati ovoj porodici, kao što su to, kako naglasavaju i ranije cinili.

Bonus video: