Praćkama i ping pong lopticama na zgradu Tužilaštva: "Milo vrabac koji od praćke se boji"

Aleksandru Sinđeliću, koji se sumnjiči da je organizator terorističke grupe, žene DF-a dodijelile su ulogu Strmoglavog Badže iz crtanog filma Brzi Gonzales, dok se na transparentu DF-a premijer Milo Đukanović našao u ulozi Duška Dugouška
53 pregleda 31 komentar(a)
Ažurirano: 08.11.2016. 18:44h

Kao odgovor na snimak Vrhovnog državnog tužilaštva koji prikazuje zaplijenjeno oružje koje su, kako se sumnja, teroristi planirali da upotrebe na dan izbora, žene Demokratskog fronta (DF) održale su performans "Praćkom na državu".

One su praćkama i ping pong lopticama na kojima je pisalo "pravda", "ustav","vladavina prava" i "profesionalizam" gađale zgradu Tužilaštva i pozvale specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da napusti tu funkciju.

Žene DF-a držale su i transparente "Katniću, sram te bilo", "Juriš na praćke žmuriš na pljačke", "Milo vrabac koji od praćke se boji" , "Automatska praćka M-2016".

Aleksandru Sinđeliću, koji se sumnjiči da je organizator terorističke grupe, dodijelile su ulogu Strmoglavog Badže iz crtanog filma Brzi Gonzales, dok se na transparentu DF-a premijer Milo Đukanović našao u ulozi Duška Dugouška.

"Mi smo ovdje došle da pokažemo Katniću šta o njemu govori narod i šta ljudi misle o njemu. Poslije njegove direktne komunikacije sa Bogom, sa Kosančić Ivanom poslije hapšanja i proizvodnje u teroriste poljoprivrednih proizvođača, ribara, muzikanata, poslije dovođenja Sinđe iz Beograda Vladinim avionom. Kao krunska sprdnja ovog režima i samog Katnića je zapljena praćaka kao krunski dokaz za planiranje državnog udra. Ukoliko ova neozbiljna priča dobije ozbiljan epilog, državni tužilac Milivoje Katnić stavlja sebe u rizik da dovede Crnu Goru u velike nemire. Zbog toga mu poručujemo mi iz DF ali i većina slobodnih građana iz CG, Katniću odlazi, ne brukaj se više", kazala je Marina Jočić (DF).

Galerija

Bonus video: