KPDP: Sveto ipak ženi Barbaru

Svi su srećni, a najviše Mile jer Sveto više neće gnjaviti Zdenku. Usprkos slavlju, Svetin i Barbarin prvi bračni dan prolazi u svađama
0 komentar(a)
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
KPDP, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 04.11.2016. 11:18h

Svjesna da bi joj život sa Svetom bio bolji, Barbara raskida sa Srećkom, a Josip nagovara Sveta da joj oprosti, što Sveto na kraju i učini pa oženi Barbaru.

Svi su srećni, a najviše Mile jer Sveto više neće gnjaviti Zdenku. Usprkos slavlju, Svetin i Barbarin prvi bračni dan prolazi u svađama.

Nakon što od Tine i Suzane dobije jezikovu juhu zbog Mirande, Dariju situacija postaje sve napornija. On traži od Suzane i Mirande da se dovedu u red dok ne obave posao u Oštrovcu, na što one teškom mukom pristaju.

Tina pak, želeći napakostiti Mirandi, nagovara Vjeku da se ponudi Mirandi kao donor sperme. Nakon teške muke sa spajanjem, Damir otkrije ocu da imaju internet. I dok Mile povisuje cijenu najma jadnom Dariju, Tomislav želi da unaprijedi hotelsku kuhinju. No, to ne prolazi dobro kod Ane koja se pita - što ne valja njenoj kuhinji? Franjo dolazi u hotel da blagoslovi brzi internet i ugleda Stanislavovu sliku na recepciji.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: