Izborni dan uz najbolji informativni tim

Televizija Vijesti, vodeća informativna televizija u Crnoj Gori, koja je profesionalnost i kvalitet, po ko zna koji put, dokazala i tokom predizborne kampanje, za izborni dan pripremila je program koji garantuje brzu i pouzdanu informaciju
7 komentar(a)
Ažurirano: 16.10.2016. 07:13h

Izborni dan počinje jutarnjim Vijestima u 8.00 h i nastaviće se specijalnim izdanjima izbornih Vijesti na 2 sata.

Između vijesti prenosimo press konferencije CEMI-ja, koji ce počev od 9:15 , na svaka dva sata javnost izvještavati o izlaznosti i eventualno uočenim nepravilnostima na biralištima.

Od 20.00 h specijalna emisija Izborna noć .

Televizija Vijesti, vodeća informativna televizija u Crnoj Gori, koja je profesionalnost i kvalitet, po ko zna koji put, dokazala i tokom predizborne kampanje, za izborni dan pripremila je program koji garantuje brzu i pouzdanu informaciju.

Počinjemo vijestima u 8.00h i specijalnim izdanjima vijesti nastavljamo tokom cijelog dana.

U 20 h počinje emisija Izborna noć koja se emituje iz dva studija. Radomir Kračković i Petar Komnenić pratiće pristizanje rezultata kroz 3D animirane grafičke prikaze i komentarisati ih sa gostima .

U studiju sa Petrom Komenićem biće Stevo Muk, predsjednik UO Instituta Alternativa , Daliborka Uljarević, izvršna direktorica Centra za građansko obrazovanje i Mila Kasalica, ekonomska analitičarka.

Tokom izborne noći reporteri TV Vijesti uključivaće se iz izbornih štabova DPS-a, DF-a, Velike kolalicije Ključ, Demokrata i SDP-a, kao i iz CEMIJA, koji ove izbore prati sa najvećim brojem posmatrača.

U noći, u kojoj se, prema gotovo nepodijeljenom sudu javnosti, odlučuje kojim će putem Crna Gora, budite uz TV Vijesti.

Provjereno, tačno, nepristrasno i pouzdano izvještavaćemo i ovog puta.

Glasajte slobodno , gledajte TV Vijesti !

Galerija

Bonus video: