U Vijestima u pola sedam gledajte...

Politički analitičar Zlatko Vujović smatra da nas čekaju najneizvjesniji izbori do sada, a kao ključnu stvar ocjenjuje to hoće li mogući partneri DPS-a preći cenzus
0 komentar(a)
Vijesti u pola sedam
Vijesti u pola sedam
Ažurirano: 30.09.2016. 15:53h

U Vijestima u pola 7 pogledajte:

  • Bivši gradonačelnik Podgorice i aktuelni ambasador Crne Gore u Sloveniji Miomir Mugoša saslušan u Specijalnom tužilaštvu u svojstvu svjedoka, po krivičnoj prijavi Demokrata, a vezano za gradnju tržnog centra Bazar u bloku 5, kojim je navodno oštećen budžet Glavnog grada.
  • Politički analitičar Zlatko Vujović smatra da nas čekaju najneizvjesniji izbori do sada, a kao ključnu stvar ocjenjuje to hoće li mogući partneri DPS-a preći cenzus.
  • Državna izborna komisija će nakon pregleda oko 50 hiljada potpisa građana podnijeti prekršajne prijave protiv 3 hiljade birača, zbog duplih potpisa na izbornim listama. Da li će i partije odgovarati za eventualnu zloupotrebu potpisa?
  • Bivšeg ministra finansija i dojučerašnjeg savjetnika premijera Mila Đukanovića, Radoja Žugića, Skupština izabrala za guvernera Centralne banke. Na današnjoj sjednici na Cetinju, usvojene i izmjene Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti kojima se uvodi dječji dodatak za sve osnovce i srednjoškolce čiji roditelji nemaju nikakvih primanja niti socijalnu ponoć.

O ovim i ostalim informacijama više u Vijestima u pola 7.

Bonus video: