Đaci iz Mojkovca opljačkani u Podgorici: Nestali telefoni, jakne, torbice...

Nakon što su u KIC-u Budo Tomović posjetili manifestaciju "Dani nauke", iz autobusa su im nestale lične stvari
59 pregleda 0 komentar(a)
Autobus, đaci Berane, Foto: Screenshot (YouTube)
Autobus, đaci Berane, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.09.2016. 17:32h

Učenici mojkovačke osnovne škole "Aleksa Đilas-Bećo", koji su danas bili na jednodnevnoj ekskurziji u Podgorici, opljačkani su.

Đaci tvrde da su im iz autobusa, koji je stajao na parkingu iza stadiona "Pod Goricom", nestali telefoni, jakne i torbice.

Najboljim đacima mojkovačke osnovne škole "Aleksa Đilas - Bećo" edukativna ekskurzija u glavnom gradu pretvorila se u neprijatnost.

Nakon što su u KIC-u Budo Tomović posjetili manifestaciju "Dani nauke", iz autobusa koji je bio parkiran iza pomenute zgrade, nestale su im lične stvari.

"Mi smo se parkirali oko 13 sati iza stadiona Budućnosti, tamo gdje je makadam gdje sa plaća parking, a kada su djeca ušla u autobus prijavila su da nema mobilnih telefona i ovih stvari da su nestale", kazao je Dobrivoje Rosić, vozač DOO "Rosić".

Rosić objašnjava da su stvari nestale iz autobusa prevoznika "Božović" koji je vozio njegov kolega, koji je dao izjavu policiji.

Kaže da su djeca prijavila nestanak dva mobilna telefona, dvije torbice, dvije jakne i četiri komada slušalica za telefon.

"To je samo neko ko umije da otvori ovaj autobus, jer se autobus otvara na posebno dugme. Mi smo išli poslije da vidimo na parking, ima li kamera, on nam je rekao da ima samo ulazna i izlazna kamera da nisu odgovorni za parking da snimaju tamo, Platili smo parking, imamo uplatnicu", rekao je Rosić.

Ovo je druga neprijatnost koje je u posljednjoj sedmici zadesila crnogorske đake na ekskurzijama.

Maturanti Građevinske škole iz Podgorice opljačkani su u petak na ekskurziji u Rimu.

Njihove lične stvari nestale su iz autobusa koji je takođe bio na parkingu koji se plaća.

Bonus video: